Zondag 24 oktober Groninger Boys 1 - HSC 1

20 oktober 18:45  Komende zondag om 14 uur speelt HSC1 uit tegen Groninger Boys. Afgelopen week, zonder Bosma en Hartman, won HSC met 4-2 van TLC en dus bleven de punten in Sappemeer. Doelpuntenmakers aan HSC-kant waren Glenn Pietens, Mark Lukkien, Niels Lukkien en Fabian Smith. Groninger Boys verloor diezelfde middag met 2-0 bij de Wilper Boys en hebben voorlopig 4 punten. HSC staat met 7 punten op een verdienstelijke plek 3. Bij de wedstrijd op Sportpark West-End in Groningen voelen we ons zoals altijd gesteund door hoofdsponsor Olthof en waarschijnlijk ook weer door vele aanwezig HSC-supporters. Wie weet tot zondag in Groningen!meer »

Zaterdag hoofdsponsor Wolthuis Bouw & Management steekt HSC zat 5 in nieuwe kleding.

18 oktober 14:45  Wolthuis Bouw & Management gaf vorig seizoen aan hoofdsponsor van de zaterdag te willen worden in samenwerking met huidige hoofdsponsor Olthof Groep. Afgelopen zaterdag was de uitreiking van de nieuwe kleding aan het zaterdag team. Een mooi moment om de sponsor Eddy Wolthuis samen met de mannen van HSC 5 op de foto te zetten.meer »

HSC JO 10-1 ook ongeslagen kampioen!

17 oktober 14:45  Ook onze JO 10-1 is ongeslagen kampioen geworden. Een geweldige prestatie van spelers en begeleiding. Iedereen dan ook van harte gefeliciteerd! Uiteraard werden de kampioenen in ons clubhuis getrakteerd op een lekker patatje! meer »

JO8-2 ook kampioen!

16 oktober 11:00  De JO8-2 is vanochtend ook ongeslagen kampioen geworden! Ook vandaag werd met 5-3 gewonnen! Een fantastische prestatie die uiteraard is beloond met een medaille en een patatje in de kantine! Iedereen van harte gefeliciteerd!! 🏆🥇meer »

Zondag 17 oktober HSC1 - TLC1

14 oktober 18:30  Komende zondag om 14 uur speelt HSC1 de thuiswedstrijd tegen TLC. Afgelopen week werd er uit tegen Siddeburen met maar liefst 7-2 gewonnen. Doelpuntenmakers waren Jord Blokker (2x), Edwin Bosma (2x), Niels Lukkien, Glenn Pietens én toekomstig international van Gibraltar Niels Hartman. TLC uit Leek speelde diezelfde middag 1-1 tegen Muntendam en staat voorlopig op 2-uit-2. De wedstrijd op Sportpark 'Henk Bruins' te Sappemeer staat o.l.v. scheidsrechter Eerhart. Tot zondag! meer »

HSC doet mee met actie van Stichting Opkikker voor het goede doel!

13 oktober 19:15  In de kantine staan sinds maandag 2 dozen waar men zijn of haar oude mobieltje in kan doen. Deze actie is van Stichting Opkikker en helpt gezinnen met een ziek kind.meer »

'onze' Niels Hartman maakt kans op een uitverkiezing voor het nationale elftal van Gibraltar.

12 oktober 17:30  vv HSC heeft met Niels Hartman (20) een speler in de gelederen die hoopt in de toekomst interlands voor dit land te spelen. De wedstrijd tegen Oranje kwam echter nog te vroeg. Hij heeft zijn Gibraltarese paspoort nog niet binnen ...meer »

MURO Logistics sponsort tassen HSC 3!

11 oktober 20:00  Logistiek dienstverlener MURO Logistics is sinds dit seizoen nieuwe co-sponsor bij HSC en heeft nu het elftal van HSC 3 voorzien van prachtige nieuwe voetbaltassen! Waarvoor dank!meer »

HSC JO 12-1 is kampioen!

10 oktober 11:15  HSC JO12-1 is kampioen geworden in de najaarscompetitie!! De jongens hebben hun eerste plek goed gevierd! 🍾🍾🥂🥂 Iedereen van harte gefeliciteerd!🎉meer »

Officiële ingebruikname van de schuifpoort sportpark Henk Bruins.

10 oktober 7:30  Afgelopen vrijdag werd de nieuwe schuifpoort officieel in gebruik genomen. Bij de gebruikers van het sportpark Henk Bruins (tennisvereniging NOHN en voetbalvereniging HSC) bestond al langer de wens om in de late avonduren en met name de nachtelijke uren het sportpark af te kunnen sluiten voor onbevoegden.meer »

Peter Dob Vloeren nieuwe co-sponsor bij HSC!

10 oktober 6:30  Peter Dob Vloeren is voor de komende 3 jaar co-sponsor bij HSC geworden! We zijn als club erg blij om Peter Dob te mogen verwelkomen bij onze mooie club. We kijken beiden erg uit naar de toekomstige samenwerking!meer »

De Ganze Fietsen Hoogezand nieuwe bordsponsor bij HSC!

30 september 18:45  De Ganze Fietsen Hoogezand is voor de komende 3 jaar bordsponsor bij HSC geworden. We zijn als club erg blij om De Ganze Fietsen te mogen verwelkomen bij onze club. We kijken beiden uit naar de toekomstige samenwerking! meer »

Oud directeur Kees Kostwinder van Kostwinder Schilders overleden.

29 september 19:15  Helaas is bij ons het trieste bericht binnengekomen van het overlijden van Kees Kostwinder. Kees was oud directeur van Kostwinder Schilders. Wij wensen namens heel HSC familie en vrienden van Kees de komende tijd veel sterkte toe.

De Bedrukker sponsort vv HSC een klok voor in het clubhuis.

28 september 21:30  De Bedrukker heeft HSC een fraaie klok gesponsord. Het ontwerp is van Alma Katoen en Sandra Nap. Melvin Rijpkema eigenaar van de Bedrukker kwam afgelopen weekend de klok brengen. Hij zal een mooie plek krijgen in het clubhuis.meer »

HSC kiest via buitengewone ALV voor prestatievoetbal op de zaterdag!

28 september 19:45  Vanavond is via een buitengewone ALV besloten dat HSC vanaf komend seizoen 22/23 prestatief zal gaan voetballen op de zaterdag. Tijdens de stemmingsronde waren 42 stemmen voor, 5 tegen en 6 neutraal. Hierbij werd het voorstel van het bestuur aangenomen. Dit houdt in dat het eerste elftal horizontaal overstapt komend seizoen en het tweede elftal zal uitkomen in de reserve 4e klasse zaterdag. Zoals afgesproken kan er nog altijd recreatief op de zondag gevoetbald worden.