Algemeen

 

Zondag 22 mei HSC 1 - Forward 1

19 mei 17:15  Komende zondag staat er een thuiswedstrijd op het program en wel tegen onze studentikoze vrinden van gsavv Forward. De uitwedstrijd in februari is de enige wedstrijd dit seizoen waarin HSC1 niét gescoord heeft en er werd dan ook jammerlijk verloren (0-1) Hoogste tijd voor sportieve revanche. Forward is weliswaar de koploper in de derde klasse B, maar HSC1 presteert vooral tegen de hoger geplaatste teams opvallend goed. We vinden onze helden voorlopig terug op plek 11 maar hebben nog een wedstrijd tegoed. De wedstrijd op Sportpark 'Henk Bruins' te Sappemeer begint om 14.00 uur en staat o.l.v. scheidsrechter v Delden. Wij hopen en rekenen op een sportieve edoch fanatieke strijd om de punten in eigen huis te houden. Tot zondag. HUP WIJ!!meer »


HSC doet mee aan avondvierdaagse!

16 mei 20:30  De eerste avond voor onze avondvierdaagse lopers zit er weer op! Op naar de volgende drie! Zet hem op toppers! 💪meer »


Uitslag ledenenquête.

16 mei 19:15  Hierbij de uitslag van de ledenenquête die gehouden werd in maart. De enquête was maar liefst 126 keer ingevuld. Een geweldig aantal waar we als bestuur erg blij mee waren. Nogmaals dank voor jullie input! meer »


DES Energie voor 3 jaar bordsponsor HSC!

13 mei 15:30  DES Energie uit Zuidbroek is de komende 3 jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten eigenaar Leo Ruzius die op de foto staat namens DES-Energie van harte welkom bij onze prachtige club en we kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren.meer »


Koos Galdermans en Geert Bouman tijdens de ALV benoemd tot erelid en lid van verdienste.

11 mei 10:00  Tijdens de ALV die plaatsvond op 10 mei zijn Koos Galdermans en Geert Bouman benoemd tot respectievelijk erelid en lid van verdienste. Beide mannen hebben enorm veel voor onze vereniging betekend waardoor het bestuur het voorstel deed om hen te benoemen tot erelid en lid van verdienste. Dit werd tijdens de ALV door de leden goedgekeurd. Zowel Koos als Geert waren zeer vereerd met de benoeming!meer »


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering dinsdag 10 mei 20.00 uur

26 april 15:00  Hierbij nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 10 mei 2022 om 20.00 uur in ons clubhuis op sportpark Henk Bruins in Sappemeer. meer »


Koos Galdermans krijgt Koninklijke onderscheiding!

26 april 12:00  Koos Galdermans is zojuist Lid in de Orde van Oranje-Nassau, geworden! Koos heeft zich bijzonder verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. Onder andere zijn tomeloze inzet als vrijwilliger bij HSC was hier aanleiding toe, maar ook bekleed hij een vrijwilligers functie bij St. Jozef in Sappemeer en was hij jarenlang voorzitter van piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts geweest. Namens heel HSC willen we je graag feliciteren met deze Koninklijke onderscheiding! Koos van harte!meer »


Gezellige Pubquiz JO15 & JO17!

24 april 10:45  Zaterdagavond 23 april werd er een pubquiz georganiseerd voor de JO15 en de JO17. Er was helaas een iets mindere opkomst, maar onder leiding van de fantastische quizmaster Niek Swart werd er toch fanatiek gequizd! Ieder team ging naar huis met een mooie prijs!meer »


Attentie! Attentie!! Denk om het terugzetten van de doelen tussen de lichtmasten na de training!

20 april 19:45  We willen de trainers en leiders er nogmaals op attenderen dat de doelen na de training moeten worden teruggezet tussen de lichtmasten. Als de doelen blijven staan op het veld, wordt er niet gemaaid door de robotmaaier en dit betekend dat ook wedstrijdveld 2 niet gemaaid wordt. Graag met zijn allen er even om denken dat dit goed gebeurd. Reini Hut en Richard Thomasmeer »


Clubhuis vanaf 18 april op maandag t/m woensdag gesloten.

14 april 19:15  Het bestuur heeft besloten dat het clubhuis vanaf 18 april op maandag tot en met woensdag gesloten is. De baten wegen niet op tegen de kosten die op deze avonden gemaakt worden. Dit heeft het bestuur doen besluiten om het clubhuis op deze dagen dicht te houden. Met uitzondering van wedstrijden die eventueel op deze avonden nog gespeeld worden.


Gezellige paasmiddag voor de jeugd bij HSC.

14 april 5:45  Gister is er door de activiteitencommissie een gezellige paasmiddag georganiseerd. Er zijn in groepjes 6 verschillende spellen gedaan. Uiteraard werd er op het sportpark ook naar eieren gezocht. Iedereen kreeg als prijsje een paashaas mee naar huis en het winnende team kreeg een extra prijsje.meer »


ASA-Advies nieuwe co-sponsor HSC!

12 april 18:15  ASA-Advies uit Beilen is de komende 3 jaar co-sponsor bij HSC geworden. We heten Martin Siersema en Jos Smit die op de foto staan namens ASA-Advies van harte welkom bij onze prachtige club en we kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren.meer »


Roelof Luinge te gast bij drukbezochte sponsoravond HSC.

8 april 19:30  Op donderdagavond 7 april werd er door HSC een sponsoravond georganiseerd in het eigen clubhuis. Elke sponsor van de club was uitgenodigd en zij mochten eventueel een mede ondernemer meenemen. Het resulteerde in een druk bezochte avond met ongeveer tachtig mensen van verschillende sponsoren & ondernemingen.meer »


Enquête massaal beantwoord!

4 april 19:00  De enquête onder leden en niet-spelende leden die afgelopen maand kon worden gemaakt is 126 keer beantwoord. Het bestuur is daarmee uitermate tevreden! We willen iedereen dan ook danken voor zijn/haar tijd voor het invullen van deze enquête. De resultaten zullen ongeveer binnen 2 à 3 week kenbaar gemaakt worden op onze site. Met 126 ingevulde enquêtes is het een prima en reëel beeld van onze vereniging geworden. Het bestuur gaat nu bezig op basis van de uitkomsten van deze enquête met het maken / verbeteren of vernieuwen van het beleidsplan voor de aankomende jaren. Wij houden jullie op de hoogte. Het bestuur.


Bosma & Schuur jeugdtoernooi krijgt grote line-up voor 19e editie in augustus!

3 april 12:00  De 19e editie van het Bosma & Schuur jeugdtoernooi dat wordt gehouden op 27 en 28 augustus krijgt steeds meer vorm! Naast hoofdgast Ajax komt dit jaar ook PSV, Werder Bremen, Bermuda FA, FC Emmen, FC Groningen, SC Cambuur en PEC Zwolle. En afgelopen week is er ook een vooraanmelding van Lierse SK binnengekomen! Op dit moment lopen er nog contacten met zowel nationale BVO's als uit het buitenland. We mogen spreken van een geweldige line-up met zowel internationale BVO's als nationaal! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!