Algemeen

 

Subsponsor Dekens Groep B.V. verlengt contract met 3 jaar!

24 juli 14:15  Dekens Groep B.V. heeft het subsponsorschap bij HSC met 3 jaar verlengt! Ook is er door de Dekens Groep een bijdrage beschikbaar gesteld voor de stichting ter bevordering voetballen HSC. Deze stichting / regeling behelst het voetballen bij HSC voor jongeren en volwassenen mogelijk te maken als zij niet in staat zijn zelf de contributie en kleding te betalen. Tevens bestaat de mogelijkheid om als stichting bij te dragen in algemeen maatschappelijke activiteiten die door de voetbalvereniging HSC worden georganiseerd of door de stichting zelf worden geïnitieerd. We zijn erg blij dat de Dekens Groep zich wederom langer aan onze club verbind! Uit oude clubkranten blijkt dat ‘voorheen’ Gieterij Borcherts al vanaf 1949 sponsor van onze vereniging was! We zijn dan ook trots om een pracht bedrijf als Dekens Groep als sponsor van onze vereniging te hebben! We kijken samen weer uit naar onze mooie samenwerking in de toekomst! meer »


Werkgroep ‘toekomst HSC’ onderzoekt mogelijkheden voor prestatievoetbal op de zaterdag binnen HSC.

19 juli 20:00  Beste leden, ouders/verzorgers, sponsoren en supporters van v.v. HSC, Afgelopen week heeft het bestuur een werkgroep aangesteld genaamd ‘toekomst HSC’. De werkgroep ‘toekomst HSC’ bestaat uit de volgende leden: Johan Boelmans (voorzitter), Harry Tepper en Dineke ten Cate - Roffel. De werkgroepleden zullen in nauw contact staan met Erwin Bloeming vanuit het bestuur. De werkgroep gaat onderzoek doen naar de haalbaarheid van de overstap van prestatievoetbal op zondag naar prestatievoetbal op de zaterdag per het nieuwe seizoen 22/23. De commissie zal eind augustus met een tussenrapport komen en ongeveer half september met de eindresultaten van dit onderzoek. Een eventuele overstap zal middels een algemene ledenvergadering goedgekeurd moeten worden. Ongeacht de uitkomsten zal HSC de mogelijkheid blijven bieden om recreatief op zondag te blijven voetballen.meer »


Zanger Johan Raspe (75) bekend van de HSC hit ‘Sapmeer is aans’ overleden.

18 juli 18:45  Met veel verdriet hebben we vandaag kennisgenomen van het overlijden van Johan Raspe. Johan is 75 jaar geworden. We wensen familie en vrienden van Johan ontzettend veel sterkte toe de komende tijd.meer »


Nieuw ‘entree’ hokje krijgt vorm bij HSC!

17 juli 15:30  Gisteren waren enkele leerlingen van de SSPB Praktijkcentrum Bouw Sappemeer en sponsor P&B techniek bezig met het nieuwe ‘entree’ hokje bij HSC. Onze Co-sponsor BMN Bouwmaterialen had al het houtwerk voor dit hokje gesponsord een geweldige geste van deze zeer gewaardeerde co-sponsor! Dit was tevens een ideaal leerproject voor leerlingen van de Praktijkschool Bouw Sappemeer (SSPB) en zo werden de handen inéén geslagen voor een geweldig maatschappelijk project! Ook installatie bedrijf van der Span werd later onderdeel van de samenwerking en hoofdsponsor Olthof stortte het beton. Gister hielp ook sponsor P&B techniek mee om het hokje snel klaar te maken voor het komende seizoen! Wat weer een bedrijvigheid op ons sportpark! Trots op de harde werkers en geweldige sponsoren! #onzeclub #samenéén #vvhscmeer »


HSC 1 zoekt grensrechter

16 juli 10:15  HSC 1 is dringend op zoek naar een grensrechter voor komend seizoen! Voor meer info kunt u contact opnemen met Lammert Bruinewoud (Leider HSC 1) 06-27395121. meer »


JO 17 sluit seizoen af in Meerwijck

15 juli 12:30  De afsluiting van het seizoen was ook dit seizoen op camping Meerwijck. Zaterdag om iets over 13:00 uur stonden alle tenten klaar. Vervolgens werd het (naast een paar uitstapjes naar het strand) een tenniskamp in plaats van een voetbalkamp. Het tennissen viel zo in de smaak dat we na de bbq een tennis toernooi hebben gespeeld (foto's) 🎾. Na dit toernooi een klein feestje in de tent, met als afsluiter pizza's, kapsalons en spareribs. Hierna gingen sommigen op bed en sommigen kozen ervoor op de finale Argentinië - Brazilië te kijken. Uiteindelijk werd iedereen (niet geheel fris en fruitig) tussen half 9 en half 10 wakker vanochtend, hebben we ontbeten en hebben we de boel weer opgeruimd 🌞. We kunnen terugkijken op een gezellige en leuke afsluiting, moge het seizoen volgend jaar weer normaal zijn ⚽️meer »


BTER Financieel nieuwe bordsponsor bij HSC!

15 juli 11:45  BTER Financieel Hoogezand is bordsponsor bij HSC geworden. Als club zijn we enorm blij weer een nieuwe sponsor te mogen verwelkomen bij onze mooie vereniging! De vestiging in Hoogezand wordt gerund door onze penningmeester Johan Zuidema en we hopen op een mooie samenwerking de komende jaren! meer »


Indeling HSC 1 3e klasse B seizoen 2021-2022

14 juli 14:15  De indeling voor HSC 1 is weer bekend. We komen komend seizoen uit in de 3e klasse B zondag.meer »


Bosma & Schuur jeugdtoernooi 2021

14 juli 13:15  Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021 zal het 18e Bosma & Schuur jeugdtoernooi bij HSC in Sappemeer worden gehouden. Zeven betaald voetbal organisaties en 5 regionale clubs strijden deze dagen weer om de felbegeerde prijzen. In totaal zijn er deze dagen 42 verschillende teams te bewonderen in zeven verschillende leeftijdscategorieën op het sportpark Henk Bruins in Sappemeer. Namens HSC hopen we op 2 fantastische voetbaldagen waarin mooi voetbal en sportiviteit hoog in het vaandel staan! Wij heten iedereen alvast van harte welkom op deze twee dagen op ons sportpark en hieronder kunnen jullie alle informatie vinden over dit toernooi.meer »


Hoofdsponsor Olthof Groep B.V. verlengt samenwerking met 3 jaar!

8 juli 20:15  Met heel veel trots kunnen we melden dat onze fantastische hoofdsponsor Olthof Groep B.V. het hoofdsponsorschap met 3 jaar heeft verlengt! Olthof is sinds 2018 hoofdsponsor bij onze vereniging geworden en daar komen dus nog zeker drie jaar bij! Als club zijn we enorm blij met de Olthof Groep die enorm veel voor onze vereniging over heeft en ook nog eens heel betrokken is met onze club! De samenwerking is uitermate goed te noemen en van beide kanten was de wens groot om met elkaar door te gaan! Tevens zijn de reclame borden van Olthof Groep uitgebreid op ons sportpark en zijn nu ook te vinden in de hoeken van ons hoofdveld. We hopen onze goede samenwerking de komende jaren door te zetten en samen hopen we op mooie en sportieve momenten bij onze club v.v. HSC! #samenéén #onzeclub #vvhscmeer »


Clinic Marianne Timmer & aansluitende training voor de dames gaan niet door.

8 juli 17:15  In verband met de snel oplopende coronabesmettingen vinden wij het als bestuur onverantwoord de clinic met Marianne Timmer en aansluitende training door te laten gaan van aanstaande vrijdag 9 juli. Ook het gezellig nazitten in het clubhuis komt hiermee te vervallen. Uiteraard gaan we na de vakantie kijken om deze clinic en training met Marianne Timmer wel doorgang te laten vinden, mits de besmettingen weer onder controle zijn. We hopen op jullie begrip. Bestuur v.v. HSC


Vrijwilligers gezocht!!!!

5 juli 9:15  We zoeken voor komend seizoen en ook voor het Bosma & Schuur toernooi op 28 en 29 augustus nog vrijwilligers die willen meehelpen in het clubhuis!meer »


Ottens voltooid installatie cv/douche combinatie in de kleedkamers!

4 juli 11:00  HSC wil sponsor Ottens Loodgieters via deze weg bedanken voor de installatie van de cv/douche combinatie in de kleedkamers onder de tribune. Als club zijn we heel erg blij met de betrokkenheid en de inzet voor onze vereniging van Ottens Loodgieters! #samenéén #onzeclub #vvhscmeer »


Indelingen jeugd seizoen 2021/2022

2 juli 14:30  Hierbij de indelingen van alle jeugdteams incl. trainingstijden & trainers. Een opmerking over de JO15, de aantallen zijn dusdanig dat we er nu voor hebben gekozen om van de JO15 1 team te maken met de kanttekening dat wanneer zich nu nieuwe voetballers melden er een 2e team kan worden geformeerd. Mocht dat niet lukken dan is de mogelijk om nog aantal spelers dispensatie te geven en/of mee te laten doen bij de JO17-2. Dit zou ook in een roulatiesysteem kunnen. Wij beseffen ons dat dit niet ideaal is maar op deze manier kan iedereen wel gewoon voetballen.meer »


Sport-Inn Midden-Groningen staat voor onze leden klaar die een trainingspak willen aanschaffen!

1 juli 18:30  Sport-Inn Midden-Groningen staat voor onze ‘spelende’ leden klaar die met korting een trainingspak van Robey met HSC opdruk willen aanschaffen! Wees van harte welkom in deze mooie sportzaak gevestigd in het winkelcentrum ‘de Hooge Meeren’ in Hoogezand! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!