Algemeen

 

Marianne Timmer geeft 1 mei training aan de dames én heren van de zaterdag! Tevens ook bekendmaking van de sponsoren voor deze zaterdagafdelingen!

Gisteren, 22 april 19:30  Zaterdag 1 mei om 11.00 uur zal Marianne Timmer haar eerste training geven aan onze dames én heren van de zaterdag. Marianne Timmer werd onlangs benoemd tot ambassadrice voor het vrouwenvoetbal bij HSC.meer »


Wilkens autoreparatie verlengt tussentijds het co-sponsorschap met 3 jaar!

20 april 18:15  Harry Wilkens eigenaar van Wilkens autoreparatie heeft zijn co-sponsorschap bij HSC tussentijds verlengt met 3 jaar!meer »


Bouwgroep-B.S.H. B.V. nieuwe bordsponsor bij HSC!

19 april 19:15  Bouwgroep-B.S.H. B.V. is voor de komende 3 jaar bordsponsor bij v.v. HSC geworden! HSC en Bouwgroep-B.S.H. B.V. kijken beiden uit naar de toekomstige samenwerking!meer »


BMN Bouwmaterialen, van der Span & SSPB Praktijkcentrum Bouw Sappemeer sponsoren nieuw entreegebouw!

18 april 8:00  BMN Bouwmaterialen, installatiebedrijf van der Span & SSPB Praktijkcentrum Bouw Sappemeer sponsoren nieuw entreegebouw bij v.v. HSC!meer »


De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje!

18 april 7:45  De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje. Het gaat om sponsoren die al erg lang met onze club verbonden zijn! Als club zijn we ontzettend blij met deze vaste kern van sponsoren! Afgelopen week gingen Aries Platje en Koos Galdermans langs bij Sikko & Nancy Meijer. We bedanken Sikko & Nancy voor hun vele jaren sponsorschap aan HSC en hopen dat hun Bloemenkiosk de komende jaren onze trotse sponsor blijft! #samenéén #onzeclub #vvhsc meer »


Henk Blijham is begonnen als technisch jeugdcoördinator!

18 april 7:15  Henk Blijham is inmiddels vol enthousiasme begonnen in zijn functie als technisch jeugdcoördinator. In de brief hieronder stelt Henk zich graag even voor en verteld hij over zijn werkzaamheden op korte termijn. meer »


Komende zondag interview met Hans Nijland over HSC met DVHN programma Dug Out.

16 april 17:30  Gistermiddag is onze voorzitter Hans Nijland in onze kantine uitgebreid geïnterviewd door het DVHN. Het ging in zijn geheel over HSC! De historie, ambities, dames etc etc. Dit interview wordt zondagmorgen online uitgezonden in het programma “Dug Out” (van Sport Noord). Meestal rond 10.00 uur online. Via de website van het DVHN en via Facebookpagina Sport Noord en YouTubekanaal Sport Noord.meer »


HSC sluit 3-jarig contract af met Lijfering / InBev

15 april 14:45  HSC is met Lijfering / InBev uit Groningen een contract aangegaan voor de komende 3 jaar! Het gaat zowel de dranken als het food assortiment aan ons leveren. Hierdoor schenken wij vanaf komend seizoen Hertog-Jan! We hopen op een wederzijds prettige samenwerking met Lijfering en heten ze dan ook zeer welkom bij onze prachtige club! meer »


Oproep aan elftallen en elftal leiding m.b.t. robotmaaiers.

14 april 16:00  Sinds kort zijn de robotmaaiers weer actief op onze velden. De robotmaaiers doen dat in principe 24/7. Hierdoor krijgen we superstrakke velden en daar zijn we trots op! Echter zijn er een aantal dingen waar we even op moeten letten met zijn allen! - Na elke training op zowel het Wetraveld als de twee velden naast de kantine de doelen moeten worden opgeruimd en de netten omhoog gezet moeten worden van de vaste doelen. Anders komen de robots in de doelnetten te hangen en kunnen ze schade veroorzaken. - Ook na de laatste wedstrijden of trainingen, zowel op zaterdag en zondag de doelnetten op het hoofdveld en veld 2 altijd omhoog moeten, omdat de robots om 18.00 uur weer gaan maaien. Laten we hier met zijn allen zorg voor dragen, zodat de robotmaaiers zonder schade onze velden in topconditie kunnen houden! Mocht één van de robots onverwacht het veld oprijden is er een code op die alleen bij Richard Thomas en Reini Hut bekend is dus niet zelf gaan ingrijpen. Richard Thomas bellen (06-49 88 36 38) of Reini Hut bellen (06-46 71 70 84). Mochten er hierover nog vragen zijn bestuur@vv-hsc.nlmeer »


KR Personeel verlengt sponsorcontract met 3 jaar bij HSC!

11 april 11:15  Uitzendbureau KR Personeel heeft haar sponsorcontract bij HSC verlengd met de duur van 3 jaar! HSC en KR Personeel zijn zeer blij dat de samenwerking met elkaar wordt verlengd. meer »


De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje!

10 april 17:30  De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje! Het gaat om sponsoren die al erg lang met onze club verbonden zijn. Als club zijn we ontzettend blij met deze vaste kern van sponsoren. Afgelopen week gingen Aries Platje en Koos Galdermans langs bij Cas Harms van Harms Autoschades BV. We bedanken Harms voor hun vele jaren sponsorschap aan HSC en we hopen dat Harms de komende jaren onze trotse sponsor blijft! #samenéén #onzeclub #vvhsc meer »


Stemmen op dag van het sportpark Henk Bruins!

7 april 14:45  Beste leden, ouders/verzorgers, sponsoren en supporters, Noteer alvast 25 juni 2022 in je agenda. Dan organiseren we namelijk samen met LTC NOHN de dag van het sportpark! Maar ook o.a. sportschool Let’s Move en volleybal vereniging Krathos hebben hun medewerking toegezegd! De initiatiefnemers willen graag de inwoners van Sappemeer en omstreken kennis laten maken met sport en bewegen, maar ook thema's gezondheid en cultuur spelen een belangrijke rol. Lees meer via onderstaande link.meer »


Paaseieren zoeken voor de jongste jeugd groot succes!

5 april 13:15  Meer dan 50 kinderen waren vanochtend aanwezig op ons sportpark om paaseieren te zoeken. Een gezellige ochtend voor onze jongste jeugd, waarin de kinderen zichtbaar genoten! Vanmiddag een paastoernooi voor de oudere jeugd en ook hier wordt er ondanks het ‘winterweer’ een grote opkomst verwacht! De paasstukjes op de tafels buiten zijn gemaakt door Belinda Oosterhof. We bedanken de organisatie die in handen was van: Marjan, Heino, Belinda, Janne en Carmen! meer »


HSC vandaag 122 jaar!

4 april 8:45  Vandaag is onze trots weer een jaartje ouder geworden! v.v. HSC sinds 4 april 1899!


De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje!

3 april 12:30  De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje. Het gaat om sponsoren die al erg lang met onze club verbonden zijn! Als club zijn we ontzettend blij met deze vaste kern van sponsoren! Afgelopen week gingen Aries Platje en Koos Galdermans langs bij Gerard Londeman. We bedanken Londeman voor zijn vele jaren sponsorschap aan HSC en hopen dat Londeman de komende jaren onze trotse sponsor blijft! #samenéén #onzeclub #vvhsc meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!