Nieuws activiteitencommissie - vv HSC

Nieuws activiteitencommissie

jaarlijkse KERST-kaarten/sjoelen/darts-AVOND op 14 december

27 november 18:00  Donderdag 14 december vanaf 19.30 uur staat het jaarlijks terugkerend legendarische Kerst-kaart/sjoel/dart-avondje weer op het programma. Zoals altijd tussen StNicolaas en de KERSTINSTUIF (dit jaar op 16 december) Neem je goede humeur mee en een eigen prijsje, dan zorgen Dineke en ome Harrie voor warmte, liefde en een stemmig muziekje. meer »


BREAKING NEWS; 16 december KERSTINSTUIF!!

11 november 20:45  De Kerstman heeft ons bestuur een belangrijk telegram gestuurd. Het heeft Zijne Heilige Beardness behaagd de Kerstinstuif dit jaar op 16 december in ons aller clubhuis 't Kraaienest te houden. Verdere details over de Kerstman zijn favoriete Kerstparty volgen zo spoedig mogelijk. Ho! Ho! Ho! meer »


Halloween 🎃 tocht voor jeugdleden van JO12 t/m JO17

5 november 18:00  Jeugdleden van JO12 t/m JO17 kunnen meedoen aan de Halloween 🎃 tocht op vrijdag 10 november. Een leuke of misschien wel een klein beetje enge avond voor onze oudere jeugdleden. Maak een groepje van 4 of 5 personen en meld je aan via het mailadres van de activiteitencommissie. Zie instructies verderop in dit bericht. De activiteitencommissie is tevens op zoek naar enkele vrijwilligers die willen assisteren deze avond. Geïnteresseerden kunnen zich ook melden via het mailadres of kunnen persoonlijk mensen van de activiteitencommissie benaderen. Het zou echt leuk zijn als je ons kunt helpen voor deze avond! meer »


22 november Sinterklaasmiddag HSC voor JO7 & JO8!

20 oktober 18:00  Hij komt, Hij komt de lieve goede Sint! De goedheiligman zal ook dit jaar weer onze vereniging bezoeken. Dat heeft hij alvast laten weten vanuit zijn woning in Spanje. “HSC heeft een speciaal plekje in mijn hart en vooral al die lieve kinderen van deze club wil ik graag weer ontmoeten.” Aldus de Sint die ondanks een druk schema toch HSC weer gaat bezoeken. De Sint zal op woensdagmiddag 22 november aankomen bij ons clubhuis tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Kinderen die spelen in de JO7 & JO8 kunnen zich laten opgeven bij de activiteitencommissie. meer »


Activiteitenkalender v.v. H.S.C. 2023-2024 (activiteitencommissie)

2 oktober 19:00  De activiteitencommissie heeft haar jaarplanning voor zowel jeugd als volwassenen weer klaar voor komend seizoen.meer »


Familiedag / Vrijwilligersdag op 1 Juli met zeskamp & bbq!

17 juni 11:00  Aan alle vrijwilligers, leden en hun familie van vv HSC, Zeskamp en barbecueën! Zo willen we het voetbalseizoen 2022-2023 met alle spelers, leden, vrijwilligers en hun familie afsluiten. Doe gezellig mee! Opgeven / aanmelden kan tot zaterdag 24 juni!meer »


Op 7 & 8 juli oud ijzer inzamelingsactie bij HSC!

24 mei 10:15  7 & 8 juli kan iedereen op de parkeerplaats bij vv HSC haar of zijn oud ijzer inleveren ten behoeve van de activiteitencommissie. Breng al uw ijzer en metaal naar de container. Er zijn leden aanwezig om u te helpen bij het in en uit laden. De container is 7 juli open van 19uur tot 21uur en 8 juli van 10uur tot 14uur. De opbrengst zal ten bate komen van de activiteitencommissie om komend seizoen weer allerlei activiteiten te organiseren. meer »


Avondvierdaagse lopen bij en mét HSC

6 mei 12:00  5 t/m 9 juni 2023 kun je weer mét HSC de avondvierdaagse lopen. Hoe leuk is dat?! Je kunt je opgeven voor de 5 kilometer én ook voor de 10 kilometer. Geef je op via het formulier of via de activiteitencommissiemeer »


Paastoernooi voor de JO7 t/m JO12 op Goede Vrijdag!

22 maart 19:30  Op 7 april (Goede Vrijdag) houdt de activiteitencommissie een gemixt paastoernooi voor de ‘jongere’ jeugd. De JO7 t/m de JO9 worden met elkaar gemixt en ook de JO10 t/m de JO12 worden met elkaar gemixt.meer »


FIFA toernooi weer geweldig succes!

5 maart 12:15  Zaterdagmiddag 4 maart was het weer zover een FIFA toernooi voor onze gehele jeugdafdeling in het clubhuis. Er deden maar liefst 66 jeugdleden aan mee! Een geweldige opkomst! Er werd de hele middag gestreden om de felbegeerde podiumplaatsen. Daarnaast was het een gezellige middag voor iedereen. Uiteindelijk werd de 3e prijs opgeëist door Lars van Slooten, 2e prijs Kency Kartowidjojo en de eerste prijs was voor Senn Katoen! De activiteitencommissie kijkt terug op een gezellige en wederom geslaagde activiteit. Het bestuur wil hen dan ook wederom bedanken voor hun inzet voor onze jeugdleden en voor onze club!meer »


4 Maart FIFA toernooi bij HSC voor gehele jeugdafdeling!

17 februari 16:00  Op zaterdag 4 maart zal er een FIFA toernooi gehouden worden in het clubhuis van HSC voor de gehele jeugdafdeling (JO7 tm JO19). De aanvangstijd wordt later nog bekend gemaakt. Opgave dient te worden ingeleverd bij eigen leider/trainer voor 25 februari. Opgaves na deze datum zullen niet meer in behandeling worden genomen. Deelname is gratis. meer »


Kerst-Kinder-Disco op 17 december van 14 uur tot 16 uur

12 december 20:30  Voorafgaand aan de Kerstinstuif op zaterdag 17 december is er voor de kinderen óók weer een Kerstdisco-show. En niet alleen voor kinderen van HSC, néééé... Het is voor álle kinderen! Dus neem je vooral je broertje / zusje / neefje / nichtje / vriendje of vriendinnetje mee want DJ Korrie draait voor iéderéén ! meer »


HSC jeugd gaat bonnenboekjes verkopen.

30 november 18:45  Onze HSC jeugd (JO7 - JO17) gaat vanaf vanavond (woensdag 30 november) bonnenboekjes verkopen! HSC neemt daarmee zelf het heft in handen om extra geld te genereren voor activiteiten voor onze jeugd. Hierdoor moeten de jeugdactiviteiten op de club toegankelijk blijven voor iedereen. Met de bonnenboekjes zijn enorm veel kortingen te genereren bij veel van onze sponsoren! De aanschaf van een bonnenboekje van €5,- is dus snel terugverdiend met enorm veel kortingen! Dus help onze HSC jeugd en koop een bonnenboekje!meer »


Happy Halloween tocht voor JO12 t/m JO17!

30 september 19:30  De activiteitencommissie organiseert 29 oktober een “happy Halloween tocht”! 👻 🎃 Deze avond is voor de JO12 tot en met de JO17. De kosten bedragen €1,50 per deelnemer en een consumptie en warme hap zijn inbegrepen. Aanvang van deze avond is om 19.00 uur.meer »


Pubquiz voor JO13 tm JO17 werd een gezellige avond!

25 september 17:45  Zaterdagavond 24 september werd er voor de JO13 tm de JO17 een pubquiz gehouden. Ook het meidenelftal (MO15) deed mee. In totaal streden 15 teams mee om de felbegeerde prijzen deze avond. Niek Swart was wederom gestrikt als de uitgelezen quizmaster deze avond! Hiervoor nogmaals bedankt namens de activiteitencommissie! Het werd uiteindelijk een hele leuke en gezellige avond met mooie winnaars!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!