Nieuws activiteitencommissie - vv HSC

Nieuws activiteitencommissie

Familiedag/Vrijwilligersdag op 1 Juli met zeskamp & bbq!

30 mei 13:15  Aan alle vrijwilligers, leden en hun familie van vv HSC, Zeskamp en barbecueën! Zo willen we het voetbalseizoen 2022-2023 met alle spelers, leden, vrijwilligers en hun familie afsluiten.meer »


Op 7 & 8 juli oud ijzer inzamelingsactie bij HSC!

24 mei 10:15  7 & 8 juli kan iedereen op de parkeerplaats bij vv HSC haar of zijn oud ijzer inleveren ten behoeve van de activiteitencommissie. Breng al uw ijzer en metaal naar de container. Er zijn leden aanwezig om u te helpen bij het in en uit laden. De container is 7 juli open van 19uur tot 21uur en 8 juli van 10uur tot 14uur. De opbrengst zal ten bate komen van de activiteitencommissie om komend seizoen weer allerlei activiteiten te organiseren. meer »


Avondvierdaagse lopen bij en mét HSC

6 mei 12:00  5 t/m 9 juni 2023 kun je weer mét HSC de avondvierdaagse lopen. Hoe leuk is dat?! Je kunt je opgeven voor de 5 kilometer én ook voor de 10 kilometer. Geef je op via het formulier of via de activiteitencommissiemeer »


Paastoernooi voor de JO7 t/m JO12 op Goede Vrijdag!

22 maart 19:30  Op 7 april (Goede Vrijdag) houdt de activiteitencommissie een gemixt paastoernooi voor de ‘jongere’ jeugd. De JO7 t/m de JO9 worden met elkaar gemixt en ook de JO10 t/m de JO12 worden met elkaar gemixt.meer »


FIFA toernooi weer geweldig succes!

5 maart 12:15  Zaterdagmiddag 4 maart was het weer zover een FIFA toernooi voor onze gehele jeugdafdeling in het clubhuis. Er deden maar liefst 66 jeugdleden aan mee! Een geweldige opkomst! Er werd de hele middag gestreden om de felbegeerde podiumplaatsen. Daarnaast was het een gezellige middag voor iedereen. Uiteindelijk werd de 3e prijs opgeëist door Lars van Slooten, 2e prijs Kency Kartowidjojo en de eerste prijs was voor Senn Katoen! De activiteitencommissie kijkt terug op een gezellige en wederom geslaagde activiteit. Het bestuur wil hen dan ook wederom bedanken voor hun inzet voor onze jeugdleden en voor onze club!meer »


4 Maart FIFA toernooi bij HSC voor gehele jeugdafdeling!

17 februari 16:00  Op zaterdag 4 maart zal er een FIFA toernooi gehouden worden in het clubhuis van HSC voor de gehele jeugdafdeling (JO7 tm JO19). De aanvangstijd wordt later nog bekend gemaakt. Opgave dient te worden ingeleverd bij eigen leider/trainer voor 25 februari. Opgaves na deze datum zullen niet meer in behandeling worden genomen. Deelname is gratis. meer »


Kerst-Kinder-Disco op 17 december van 14 uur tot 16 uur

12 december 20:30  Voorafgaand aan de Kerstinstuif op zaterdag 17 december is er voor de kinderen óók weer een Kerstdisco-show. En niet alleen voor kinderen van HSC, néééé... Het is voor álle kinderen! Dus neem je vooral je broertje / zusje / neefje / nichtje / vriendje of vriendinnetje mee want DJ Korrie draait voor iéderéén ! meer »


HSC jeugd gaat bonnenboekjes verkopen.

30 november 18:45  Onze HSC jeugd (JO7 - JO17) gaat vanaf vanavond (woensdag 30 november) bonnenboekjes verkopen! HSC neemt daarmee zelf het heft in handen om extra geld te genereren voor activiteiten voor onze jeugd. Hierdoor moeten de jeugdactiviteiten op de club toegankelijk blijven voor iedereen. Met de bonnenboekjes zijn enorm veel kortingen te genereren bij veel van onze sponsoren! De aanschaf van een bonnenboekje van €5,- is dus snel terugverdiend met enorm veel kortingen! Dus help onze HSC jeugd en koop een bonnenboekje!meer »


Happy Halloween tocht voor JO12 t/m JO17!

30 september 19:30  De activiteitencommissie organiseert 29 oktober een “happy Halloween tocht”! 👻 🎃 Deze avond is voor de JO12 tot en met de JO17. De kosten bedragen €1,50 per deelnemer en een consumptie en warme hap zijn inbegrepen. Aanvang van deze avond is om 19.00 uur.meer »


Pubquiz voor JO13 tm JO17 werd een gezellige avond!

25 september 17:45  Zaterdagavond 24 september werd er voor de JO13 tm de JO17 een pubquiz gehouden. Ook het meidenelftal (MO15) deed mee. In totaal streden 15 teams mee om de felbegeerde prijzen deze avond. Niek Swart was wederom gestrikt als de uitgelezen quizmaster deze avond! Hiervoor nogmaals bedankt namens de activiteitencommissie! Het werd uiteindelijk een hele leuke en gezellige avond met mooie winnaars!meer »


Activiteitenkalender komend seizoen van de activiteitencommissie HSC.

6 september 19:00  De activiteitencommissie heeft voor komend seizoen al een aantal activiteiten vastgelegd. Met onder andere weer een FIFA toernooi, maar ook traditionele activiteiten zoals Halloween, Sinterklaas en Pasen. Voor de gehele jeugd worden er activiteiten georganiseerd gedurende het voetbalseizoen. meer »


Activiteitencommissie dankt ‘t Pierement en deelnemers oud ijzer actie voor hun giften!

19 juli 9:30  De activiteitencommissie mocht bij sponsor Theater Café ‘t Pierement de statiegeld flessen ophalen. Het bedrag komt uiteraard ten goede voor de activiteitencommissie! We danken Theater Cafe 't Pierement voor hun gift! Ook wil de activiteitencommissie iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de oud ijzer actie! Hiermee hebben we ruim 700 euro opgehaald! Een prachtig bedrag! Nogmaals dank hiervoor! De Activiteitencommissie


Inzamelingsactie ijzer en metaal bij HSC! (T.b.v activiteitencommissie)

20 juni 20:15  Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli is er een inzamelingsactie van ijzer en metaal op de parkeerplaats van HSC! Breng al uw ijzer en metaal naar de container. Er zijn leden aanwezig om u te helpen bij het in en uitladen. De container is 8 juli open van 19 uur tot 21 uur. En op 9 juli tussen 10 uur en 14 uur. De opbrengst die we uit het ijzer en metaal ontvangen wordt gebruikt voor nieuwe activiteiten die door de activiteitencommissie worden georganiseerd bij vv HSC. meer »


Geslaagd FIFA toernooi in clubhuis

12 juni 11:45  De activiteitencommissie heeft zaterdag 11 juni een FIFA toernooi georganiseerd voor onze jeugd. Met een goede opkomst en een goede organisatie werd het een geslaagde ochtend/middag! meer »


Familiedag HSC zaterdag 25 juni!

10 juni 8:00  Beste leden, niet-spelende leden en vrijwilligers, Het voetbalseizoen 2021-2022 loopt bijna weer op zijn eind. Eindelijk hadden we weer een jaar waarin alle competities konden worden afgewerkt! Eindelijk weer beleving op ons sportpark, zoals we het graag zien! Het einde van het seizoen willen we daarom mooi en gezamenlijk afsluiten en wel op zaterdag 25 juni! Deze dag beginnen we met de dag van het sportpark Henk Bruins waarin HSC, LTC NOHN, Krathos en Let's Move Fitness en Fysiotherapie activiteiten en clinics gaan geven voor jong en oud op ons mooie sportpark! De toegang is voor iedereen geheel gratis. De dag van het sportpark Henk Bruins duurt tot ongeveer 16.00 uur in de middag, waarna er bij HSC aansluitend de jaarlijkse Familie(dag) & bbq wordt georganiseerd. Naast de barbecue wordt er net als altijd ook weer een klein voetbaltoernooi gehouden hiervoor kun je je inschrijven als team (zie bijgeleverde opgaveblad). Het opgave formulier voor deze familiedag staat onderaan in deze nieuwsbrief, maar zal tevens ook in ons clubhuis liggen. Vrijwilligers kunnen deze avond op kosten van HSC aan de barbecue deelnemen. Anderen kunnen zich opgeven voor een bedrag van 10 euro per persoon en kinderen tot 11 jaar voor 5 euro. Eventuele consumpties zullen echter wel voor eigen rekening blijven. Wij hopen jullie allemaal te zien op deze dag, om weer een mooi seizoen met zijn allen als 'HSC Familie' aftesluiten! Bestuur, activiteitencommissie & horecacommissie HSCmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!