Dit zijn de top 7 grootste talenten die op dit moment strijden om de Africa Cup

Gisteren om 16:06  De Africa Cup is inmiddels alweer een week onderweg. Vedettes als Mohamed Salah, Sebastién Haller en Sadio Mané zijn inmiddels volop aan het strijden om de groepsfase te overleven. Er zijn echter ook enkele talentvolle jongelingen die meedoen aan het toernooi. ELF Voetbal zette de zeven grootste talenten voor je op een rij. meer »

Profcontract bij Almere City is voor Jordy Rullens 'een droom die uitkomt'

Gisteren om 16:00  Een nieuw hoogtepunt in de prille voetbalcarrière van Jordy Rullens. De twintigjarige verdediger tekende maandag een contract voor 2,5 jaar bij Almere City. "Een droom die werkelijkheid wordt en waar ik intensief naar toe heb gewerkt." meer »

Deze bekerwedstrijden mag je niet missen

Gisteren om 15:00  Deze week staat het bekervoetbal centraal in Europa. Naast Spanje, Engeland, Duitsland en Italië is het ook de beurt aan Nederland. De achtste finales van het KNVB Bekertoernooi staan op het punt van beginnen. Daarom zet ELF een aantal interessante bekerwedstrijden voor je op een rijtje. meer »

Jong Ajax klimt naar top Eerste Divisie: dit zijn de uitblinkers

Gisteren om 13:54  Het gaat goed met Jong Ajax in de Eerste Divisie. Sterker nog, het beloftenelftal van Ajax heeft een record gevestigd in de Keuken Kampioen Divisie. Nog ooit eerder in de geschiedenis bleef Jong Ajax dertien duels op rij ongeslagen. Ook FC Den Bosch werd maandagavond opzij gezet waarmee Jong Ajax klom naar de derde positie. Wie zijn dit jaar de uitblinkers? meer »

Zo vergaat het de oud-Eredivisiespelers bij OGC Nice

Gisteren om 11:00  OGC Nice doet het uitstekend in de Ligue 1. Na vier jaar verdwenen te zijn uit de top is de ploeg nu de enige in Frankrijk die het spoor van Paris Saint-Germain nog enigszins kan volgen. De Zuid-Fransen bezetten momenteel de tweede plek met een achterstand van elf punten. De ploeg verkeert de laatste weken in topvorm en zette een mooie serie overwinningen neer. Dat doet OGC Nice met vier oud-Eredivisiespelers in de selectie. Hoe doen zij het? meer »

Robert Lewandowski grijpt met vlag en wimpel macht in ESM Gouden Schoen

Gisteren om 10:30  De vraag was niet of? Maar juist wanneer? Zaterdagmiddag was het zover. Robert Lewandowski greep de koppositie in het klassement van de ESM Gouden Schoen. En hoe? Middels een hattrick nestelde de Poolse doelpuntenmachine zich aan kop van de ranking van de Europees Topscorer van het Seizoen. meer »

Interview Luuk Koopmans: "Ons doel is om te promoveren"

Gisteren om 9:45  Na een serie van acht wedstrijden zonder nederlaag doet ADO Den Haag weer volledig mee voor de bovenste plaatsen in de Eerste Divisie. Dat ondanks een conflict tussen clubleiding en selectie over de hoogte van de premies. "Dit had alleen niet naar buiten gebracht moeten worden." meer »

Over deze aflopende contracten maakt Ajax zich zorgen

17 januari 2022 16:58  Ajax is de afgelopen weken druk geweest op de transfermarkt en krijgt zo een steeds sterkere selectie. Toch ligt er een gevaar op de loer, want er lopen contracten van belangrijke spelers op korte termijn af. De afgelopen maanden ging het vooral over het aflopende contract van Noussair Mazraoui, maar hij is zeker niet de enige. meer »

Samenvatting FC Groningen - PSV (0-1)

17 januari 2022 12:00  PSV is nog altijd de koploper in Nederland. De Eindhovenaren wisten zondag namelijk een nipte zege te boeken op FC Groningen door een vroege treffer van Mario Götze. De ploeg van Roger Schmidt kende daardoor (zeker qua uitslag) een goede generale voor de topper met Ajax. Bekijk de samenvatting van PSV - FC Groningen hieronder. meer »

Deze mooie wedstrijden helpen je door de werkweek heen

17 januari 2022 7:00  Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij. meer »

Samenvatting FC Utrecht - Ajax (0-3)

16 januari 2022 15:56  Ajax hervatte de competitie zondagmiddag met een op papier zwaar uitduel. FC Utrecht, dat Ajax eerder dit seizoen al versloeg, was de tegenstander. Toch zette Ajax de Domstedelingen vrij eenvoudig opzij. Met twee doelpunten greep een nieuweling de hoofdrol. Brian Brobbey is terug bij Ajax en dat heeft hij meteen laten weten. meer »

Even voorstellen: Ajax-debutant Amourricho van Axel Dongen

16 januari 2022 14:37  Hij is pas net zeventien jaar oud. Toch mocht Amourricho van Axel Dongen zondagmiddag zijn debuut maken in het eerste elftal van Ajax. Erik ten Hag bracht de talentvolle aanvaller in de slotminuten binnen de lijnen tijdens een comfortabele 3-0 voorsprong op FC Utrecht. meer »

De top 5 best presterende promovendi van Europa

16 januari 2022 12:04  Voor promovendi is het vaak een zwaar seizoen in de hoogste competities van Europa. Soms weten enkele promovendi de degradatiestrijd echter te ontspringen. Dit seizoen doen enkele promovendi in Europa zelfs mee om de hoogste posities. Dit zijn de vijf ploegen uit de top 10 competities van Europa die het beste presteren. meer »

Samenvatting Feyenoord - Vitesse (0-1)

15 januari 2022 23:00  Zaterdag stond er een prachtige wedstrijd in de Eredivisie op het programma, want Feyenoord ontving toen in eigen stadion Vitesse. De Arnhemmers wisten te stunten in De Kuip, want door een fout van Justin Bijlow zorgde Loïs Openda voor het enige en dus winnende doelpunt. meer »

Heerlijk weekend in Eredivisie: topclubs serieus getest

15 januari 2022 12:39  De winterstop is na een maand eindelijk weer voorbij in ons land en dus kan de voetballiefhebber weer genieten van mooie wedstrijden in de Eredivisie. Dit weekend worden we extra verwend, want de topclubs worden allemaal serieus getest en zouden daarom zomaar puntenverlies kunnen oplopen.  meer »