Deelnemers

Voor het 18e Bosma & Schuur toernooi is HSC er weer in geslaagd om weer enkele mooie betaalde voetbal organisaties en regionale clubs naar het sportpark Henk Bruins in Sappemeer te halen op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021. Ook dit jaar is AFC Ajax met 8 teams weer hofleverancier op dit prachtige jeugdtoernooi! Hier zijn we als HSC enorm trots op! We hopen weer op een prachttoernooi waar wij als HSC iedereen weer gastvrij zullen ontvangen! Welke clubs er mee doen en hoeveel teams per leeftijdscategorie valt hieronder te lezen. We wensen jullie zaterdag 28 en zondag 29 augustus allemaal veel voetbalplezier op ons mooie sportpark Henk Bruins in Sappemeer.

Voor deze 18e editie van het Bosma & Schuur jeugdtoernooi zijn er maar liefst:

• 7 verschillende BVO's (Die met 28 teams mee doen aan dit fantastische jeugdtoernooi)
  • 5 regionale clubs (Die met 14 teams mee doen aan dit fantastische jeugdtoernooi)

De BVO'S

Aantal teams per leeftijdscategorie:

JO 9           JO 10          JO 11        JO 12

AFC Ajax                        3                 3                   2               0

Werder Bremen              1                 0                   0               0

FC Groningen                0                  0                   0               1

SC Heerenveen             0                  0                   1               1

FC Emmen                    2                  2                   2               1

SC Cambuur                 0                  1                    1               1