Nieuws B&S toernooi

Programma 20e editie Bosma & Schuur Jeugdtoernooi

24 augustus 18:15  Voor alweer de 20e editie van het fantastische Bosma & Schuur Jeugdtoernooi is vv HSC er weer in geslaagd om enkele mooie betaalde voetbal organisaties en regionale clubs naar het sportpark Henk Bruins in Sappemeer te halen. Het Jeugdtoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023. Ook dit jaar is AFC Ajax met vijf teams weer enorm vertegenwoordigd op dit prachtige Bosma & Schuur Jeugdtoernooi! Hier zijn we als vv HSC enorm trots op! Naast Ajax ... meer »

Dit jaar 20e editie Bosma & Schuur Jeugdtoernooi bij HSC met wederom internationale line-up!

21 mei 15:30  Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus zal dit jaar het welbekende Bosma en Schuur Jeugdtoernooi weer gaan plaatsvinden op Sportpark Henk Bruins te Sappemeer. Het wordt dit jaar alweer de 20e editie! Dit jaar is de line-up wederom groot met zowel nationale topclubs als internationale clubs. Naast hoofdgast Ajax zijn er dit jaar ook jeugdelftallen van o.a. PSV, Union St. Gillis, FC Groningen, FC Emmen, SC Cambuur, PEC Zwolle, Parkstad Acedemie en de Koninklijke HFC Haarlem. Daarnaast zullen vele amateurverenigingen uit de nabije regio op deze dagen zorgen voor prachtig jeugdvoetbal in Sappemeer!meer »

Bosma & Schuur jeugdtoernooi gaat ook komende zomer weer door!

2 februari 20:00  Afgelopen weken is er alweer veelvuldig overleg geweest over het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi 2022. Ook dit jaar gaan we weer een fantastisch jeugdtoernooi neer te zetten op ons mooie sportpark! De data zullen zijn zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus 2022. De eerste BVO’S hebben zich inmiddels weer aangemeld met o.a. Ajax, FC Groningen, Werder Bremen, SC Cambuur, Bermuda, Pec Zwolle, FC Emmen en er volgen nog meer! Het toernooi zal net als de vorige edities verspreid over twee dagen plaatsvinden met een mix van BVO teams en amateurteams uit de regio. Bosma & Schuur toernooicommissiemeer »