Voorwoord voorzitter Hans Nijland

Beste sportvrienden,

Wat geweldig dat we eindelijk weer in toernooi- en wedstrijdverband kunnen en mogen voetballen! Hier hebben we met z’n allen lang naar uitgekeken!

Jeugdspelers (jongens en meisjes) van zowel amateur- als profverenigingen die het tegen elkaar opnemen. Het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een geweldig evenement. Wij vinden het elke editie weer prachtig om te zien dat grote gerenommeerde clubs met veel plezier afreizen naar Sappemeer.

Naast het befaamde Eurovoetbaltoernooi, welke in 2022 weer opgestart gaat worden, en de Eurocup in Delfzijl behoort het Bosma en Schuur Jeugdtoernooi tot de grootste en meest prestigieuze jeugdtoernooien van Noord-Nederland. Hier zijn wij als vv H.S.C., en ik als voorzitter zeker, erg trots op.

Het organiseren van een dergelijk toernooi is een enorme klus. Met veel gedreven en enthousiaste vrijwilligers is gewerkt aan de voorbereiding en de totstandkoming van dit toernooi. Petje af!

Ook op beide toernooidagen kunnen we niet zonder de vele vrijwilligers. Denk aan de kantinemedewerkers, het klaarmaken van de velden, verkeersregelaars, mensen van de EHBO, scheidsrechters et cetera. Dank daarvoor!
Daarnaast wil ik op deze plek graag gebruikmaken van de gelegenheid om aandacht te schenken aan onze toernooisponsoren (u vindt ze in dit programmaboekje). Gelet op de bijzondere tijd de afgelopen periode voor ons allen, maar zeer zeker ook voor ondernemers, wil ik hen graag enorm bedanken voor hun wederom gulle bijdrage. Chapeau! Sponsoring is onmisbaar voor het toernooi.

De spelers van de diverse clubs hebben weer reikhalzend uitgekeken naar dit toernooi. Hetzelfde geldt voor het publiek dat gelukkig weer in grote getalen welkom is.  Ouders, opa’s en oma’s, familieleden, vrienden en bekenden; zoals we er bij vv H.S.C. om bekend staan, zullen wij iedereen weer gastvrij ontvangen.

Afsluitend wil ik als nieuwbakken voorzitter van deze prachtige club iedereen veel voetbal- en kijkplezier wensen!

Hans Nijland

Voorzitter vv H.S.C.