Voorwoord voorzitter Hans Nijland - vv HSC

Voorwoord voorzitter Hans Nijland

Voorwoord Hans Nijland


Beste sportvrienden,

Wat is het toch prachtig om zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 weer twee dagen langs de lijn te kunnen staan bij het Bosma & Schuur Jeugdtoernooi. Dit toernooi met internationale allure wordt alweer voor de 19e keer gehouden op ons Sportpark Henk Bruins. Als voormalig voetbaldirecteur heb ik een grote binding met jeugdvoetbal. Langs de lijn staan bij de wedstrijden heb ik altijd al mooi gevonden.

Naast vijf regionale amateurverenigingen in de leeftijden onder-9, onder-11 en onder-13 doen de noordelijke profclubs FC Groningen, SC Cambuur en FC Emmen mee aan het toernooi. Dit geldt ook voor de jeugd van de traditionele topclubs Ajax en PSV. Vanuit het buitenland reizen Lierse SK en Werder Bremen af naar Sappemeer. PEC Zwolle en Koninklijke HFC maken het veld compleet in de categorieën onder-9 tot en met onder-12. Naast de Eurocup in Delfzijl enEurovoetbal in Groningen is het Bosma & SchuurJeugdtoernooi een derde toernooi met internationale allure in onze provincie Groningen.

Elk jaar komt er veel publiek af op het toernooi. Als zeer toegankelijke familieclub ontvangen we alle voetballers en voetballiefhebbers gastvrij bij vv H.S.C. We zijn heel trots dat onze vereniging jaarlijks zo’n groots evenement kan laten plaatsvinden en hebben veel waardering voor de vrijwilligers die dit mogelijk maken. Het is namelijk niet iets dat je zomaar even tussen de soep en de aardappelen organiseert.

Speciale dank ook naar de gastgezinnen, waar een deel van de voetballers wordt ondergebracht. Ook zijn we dank verschuldigd aan de sponsorgroep die het toernooi mede mogelijk maakt. De toernooicommissie steekt er heel veel tijd in. Er gaat heel veel werk aan vooraf om ook deze editie weer vlekkeloos te laten verlopen. Vanaf deze plek dank daarvoor!

Dan rest mij nog iedereen veel voetbal- en kijkplezier te wensen.

 

Hans Nijland

Voorzitter vv H.S.C.

IMG_1585.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!