Algemeen

 

Timmerbedrijf Smit voor komende 3 jaar nieuwe bordsponsor HSC!

16 januari 10:00  Timmerbedrijf Smit uit Kiel-Windeweer is de komende 3 jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten Marcel Smit en zijn bedrijf van harte welkom bij onze prachtige club en we kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren.meer »


Autobedrijf en Autoverhuurbedrijf Setz uit Hoogezand ondersteunt vv HSC JO15-1

12 januari 17:30  Het zal inmiddels niemand meer ontgaan zijn: vv HSC JO15-1 wil graag meedoen aan het Mini World Cup Billund 2022 in Denemarken.meer »


Nog geen trainingen senioren

8 januari 10:30  Vanwege de vele besmettingen op dit moment heeft het bestuur besloten voorlopig nog niet te starten met senioren trainingen. Er zou in koppels van 2 getraind kunnen worden met de huidige maatregelen, maar het bestuur ziet daar nog van af op dit moment. Gezondheid staat voorop en is prioriteit nummer één voor onze leden. Het bestuur


Nieuwjaarsbrief van voorzitter Nijland

2 januari 19:30  Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en belangstellenden van de voetbal vereniging HSC, Om te beginnen voor iedereen de beste wensen en een gezond 2022. Helaas ook dit jaar in verband met COVID, geen nieuwjaarsreceptie. Vandaar deze nieuwjaarsboodschap namens het bestuur, op onze website.meer »


Nieuwe vloer in clubhuis van Peter Dob Vloeren!

28 december 18:45  Afgelopen week heeft Peter Dob Vloeren een nieuwe pvc vloer in ons clubhuis gelegd. Hierdoor is een groot deel van de renovatie van het clubhuis nu af en kon er vandaag worden schoongemaakt. Hierdoor is alles weer mooi fris voor als we (hopelijk snel) weer open kunnen! Namens de gehele vereniging danken wij Peter Dob voor het leggen van de vloer het ziet er echt geweldig uit! En ook danken wij weer een handjevol vrijwilligers die vandaag het clubhuis weer schoon hebben gemaakt! Dank aan Dietje, Christa, Warntje, Koos, Luit, Sandra, Alma, Harry, Reini en Bert Top 👍👌✅meer »


vv HSC JO15-1 sluit "worsten actie” af met een ongelofelijk resultaat!

28 december 12:30  In samenwerking met Slagerij Kuipers in Sappemeer heeft de JO15-1 van vv HSC een "worsten actie" opgezet. Het doel van de actie was om zoveel mogelijk droge worsten of leverworsten aan de man te brengen. Samen wist het team maar liefst 703 droge worsten en 95 leverworsten te verkopen, wat hen uiteindelijk het fantastische bedrag van € 1.438,70 opleverde! Het team wil graag deelnemen aan het Mini WK in Billund Denemarken en zal de opbrengst van de actie toevoegen aan de spaarpot voor dit toernooi. Het team wil graag Slagerij Kuipers uit Sappemeer bedanken voor de samenwerking!!meer »


De Shutterfabriek ook voor 3 jaar shirtsponsor bij HSC!

26 december 12:30  In navolging van By Conchita en de Bandentopper is ook de Shutterfabriek voor 3 jaar shirtsponsor geworden bij onze club! Hiervoor heel veel dank! meer »


Timmerbedrijf Smit heeft de JO7-2 in nieuwe trainingspakken gestoken!

20 december 19:30  Timmerbedrijf Smit uit Kielwindeweer heeft de JO7-2 in nieuwe trainingspakken gestoken. Heel erg attent van deze aanstaande bordsponsor van HSC! Hierover volgt later meer, maar de jongens van de JO7-2 staan er weer keurig op! Wij danken als vereniging Timmerbedrijf Smit!meer »


Bandentopper & By Conchita voor 3 jaar shirtsponsor bij HSC.

20 december 19:00  De Bandentopper uit Kolham en By Conchita die vestigingen heeft in zowel Hoogezand als Sappemeer zijn voor 3 jaar shirtsponsor bij HSC geworden. We zijn als club zeer blij dat deze sponsoren zich hierdoor verbinden aan onze vereniging en heten ze dan ook van harte welkom!meer »


Selectie neemt afscheid van Niels Hartman.

19 december 14:00  Vanmorgen heeft de selectie afscheid genomen van Niels Hartman. Hij gaat eerst naar Gibraltar en dan in januari naar Amerika voor zijn opleiding. Dan komt hij in juni terug, om daarna nog 1 jaar op een universiteit in Engeland zijn studie af te ronden. Namens de gehele vereniging willen we Niels veel succes wensen met het afronden van zijn studie. Voor eens een kraai, altijd een kraai! Succes Niels!meer »


HSC JO17-1 is kampioen!

19 december 9:15  Op zaterdag 18 december werd het kampioenschap van onze JO 17-1 veilig gesteld door een 1-6 overwinning op GRC Groningen JO17-2.meer »


Cadeaubon voor enkele leden HSC!

15 december 19:45  Net als vorig jaar heeft de vv HSC voor de leden die wel een financieel steuntje kunnen gebruiken, weer een leuke eindejaarsactie bedacht. In samenwerking met enkele ondernemers uit het industriegebied in Sappemeer en Jumbo van Rotterdam kunnen we deze leden gelukkig maken met een Jumbo cadeaubon. Op de foto overhandigd Jumbo eigenaar John van Rotterdam de bonnen aan Koos Galdermans namens HSC.meer »


NNSE voor komende 3 jaar bordsponsor bij HSC!

14 december 18:30  NNSE wat staat voor ‘Noord Nederlandse Solar Energie’ is de komende 3 jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten Bertil Prenger en zijn bedrijf van harte welkom bij onze prachtige club en we kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren.meer »


Vrijwilligers HSC kunnen oliebollen van Speelman ophalen!

10 december 20:00  Alle vrijwilligers van HSC kunnen hier hun vrijwilligers vouchers downloaden en printen. Daarna even voorzien van zijn of haar naam en dan kan deze ingeleverd worden bij de Speelman oliebollenkraam in Sappemeer.meer »


BeBlitz voor drie jaar bordsponsor bij vv HSC!

5 december 11:00  BeBlitz uit Hoogezand is de komende 3 jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten Fokke Lageman en zijn bedrijf van harte welkom bij onze prachtige club en we kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!