Algemeen - vv HSC

Komende zaterdag met de bus mee naar Borger?

Vandaag, 2 februari 0:00  HSC1 speelt komende zaterdag om 14.30 uur uit tegen Borger! Wilt u als supporter met de (spelers)bus mee? Dat kan! De bus vertrekt om 12.14 uur vanaf ons Sportpark Henk Bruins. meer »

Expro nieuwe bordsponsor HSC!

28 januari 13:45  Expro is voor de komende drie jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten het internationale bedrijf Expro van harte welkom bij onze prachtige club! Medewerker Jan Mennega tekent namens Expro het sponsorcontract. Zowel HSC als Expro kijken beiden uit naar een goede samenwerking de komende jaren!meer »

HSC feliciteert fam. van Rotterdam met 25 jaar ondernemerschap!

26 januari 18:15  HSC feliciteert trouwe sponsor familie van Rotterdam met 25 jaar ondernemerschap. John van Rotterdam is eigenaar van 3 Jumbo vestigingen. Deze zijn gevestigd in Sappemeer, Martenshoek en de Pleiaden. Om de familie te feliciteren met hun 25-jarig jubileum hebben we ze een taart gebracht!meer »

Scheffers Advocatuur nieuwe bordsponsor HSC!

24 januari 18:00  Scheffers Advocatuur uit Hoogezand is voor de komende drie jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten eigenaar Marc Scheffers van harte welkom bij onze prachtige club! Zowel HSC als Scheffers Advocatuur kijken beiden uit naar een goede samenwerking de komende jaren!meer »

4 Maart FIFA toernooi bij HSC voor gehele jeugdafdeling!

23 januari 16:00  Op zaterdag 4 maart zal er een FIFA toernooi gehouden worden in het clubhuis van HSC voor de gehele jeugdafdeling (JO7 tm JO19). De aanvangstijd wordt later nog bekend gemaakt. Opgave dient te worden ingeleverd bij eigen leider/trainer voor 25 februari. Opgaves na deze datum zullen niet meer in behandeling worden genomen. Deelname is gratis. meer »

A.J. van Kleef Groenvoorziening bordsponsor bij HSC geworden!

21 januari 18:15  A.J. van Kleef Groenvoorziening is met HSC een bordsponsorschap van 20 meter boarding overeengekomen! Van Kleef was al zeer gewaardeerd co-sponsor van onze club en is nu dus met 20 meter boarding niet meer te missen op het sportpark. Van Kleef is inmiddels al jaren aan onze mooie club verbonden, waardoor er van beide kanten veel vertrouwen is voor de toekomst. Dit heeft geresulteerd in deze mooie deal! Beide partijen zijn dan ook uiterst tevreden met elkaar.meer »

Oude beelden van Joop Koeneman digitaal gemaakt.

21 januari 13:30  De eerste link betreft een filmverslag van HSC 1 - Kwiek 1 op 27 september 1992 gemaakt door Joop Koeneman. Een wedstrijd uit de 3e klasse D, HSC onder leiding van trainer Henk Schoonbeek. De tweede link betreft een filmverslag van de kampioenswedstrijd van 1981 bij de Vogels en de zegetocht door de gemeente. HSC onder leiding van trainer Jan Idema. Wij danken Harry Tepper voor het digitaal maken van deze beelden!meer »

BCA Asbestverwijdering nieuwe bordsponsor HSC!

12 januari 19:00  BCA Asbestverwijdering uit Froombosch is voor de komende drie jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten eigenaar Hendrik Blink van harte welkom bij onze prachtige club! Zowel HSC als BCA Asbestverwijdering kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren!meer »

Medisch Centrum Gorecht nieuwe bordsponsor HSC!

1 januari 17:15  Medisch Centrum Gorecht uit Hoogezand is voor de komende drie jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten eigenaar Gerben Lochorn van harte welkom bij onze prachtige club! Zowel HSC als MCG kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren!meer »

Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari

20 december 17:45  We hebben het even moeten missen maar dé Nieuwjaarsborrel van het jaar is weer terug! En wel op zaterdag 7 januari van 17uur tot 19uur. Kom samen met bestuur, clubgenoten en andere liefhebbers proosten op een sportief, welvarend maar vooral gezond 2023! meer »

HSC heeft er 5 gediplomeerde scheidsrechters bij!

13 december 20:00  De cursisten vanuit vv HSC waren Marith Boerman, Chantal van Eisden, Quinten Pama, Rik Stäbler en Heino Stäbler. De afsluitende cursusavond was bij sv Bedum. Daar werd, om beurten, leiding gegeven aan een wedstrijd op een groot veld onder toezicht van instructeur en KNVB-scheidsrechter Jos Boerema. Het aansluitende schriftelijk examen werd door iedereen met een voldoende afgerond, waarna de diploma's werden uitgereikt. Namens heel HSC feliciteren wij onze cursisten met het behalen van hun diploma! meer »

Van der Kooy Trainingen nieuwe bordsponsor HSC!

13 december 18:00  Van der Kooy Trainingen uit Sappemeer is voor de komende drie jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten eigenaar Jan van der Kooy van harte welkom bij onze prachtige club! Zowel HSC als van der Kooy kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren!meer »

Vrijwilligers HSC kunnen oliebollen van Speelman ophalen!

12 december 21:00  Alle vrijwilligers van HSC kunnen hier eenmalig hun vrijwilligers vouchers downloaden en printen. Daarna even voorzien van zijn of haar naam en dan kan deze tot en met 24 december ingeleverd worden bij de Speelman oliebollenkraam in Sappemeer.meer »

Na 3 jaar weer Kerstinstuif bij HSC op zaterdag 17 december!

12 december 20:45  Na 3 jaar kunnen we eindelijk weer in ons fantastisch vernieuwde clubhuis gezamenlijk een kerstinstuif vieren. En wel op zaterdag 17 december! VJ Mike O zal deze avond voorzien van hits van toen en nu! De kerstinstuif begint om 20.00 uur en eindigt tegen de klok van 0.00 uur! Tot zaterdag 17 december! 🎄🎅🧑‍🎄#HoHoHoMerryChristmasmeer »

Kerst-Kinder-Disco op 17 december van 14 uur tot 16 uur

12 december 20:30  Voorafgaand aan de Kerstinstuif op zaterdag 17 december is er voor de kinderen óók weer een Kerstdisco-show. En niet alleen voor kinderen van HSC, néééé... Het is voor álle kinderen! Dus neem je vooral je broertje / zusje / neefje / nichtje / vriendje of vriendinnetje mee want DJ Korrie draait voor iéderéén ! meer »