Algemeen

 

Voetbal mee bij HSC! Het HSC voetbalfeest!

Vandaag, 18 mei 13:00  Aanstaande zaterdag 22 mei van 11.00 uur tot 14.00 uur organiseert HSC “Het HSC voetbalfeest” op haar sportpark! Een inloopdag waarbij iedereen welkom is tussen de 5 en 18 jaar! Op het Henk Bruins-sportpark zullen diverse voetbalactiviteiten plaats vinden. Waaronder levend tafelvoetbal, diverse behendigsspelletjes (met puntenparcour), voetballen in de pannakooi, schot-snelheidsmeter (hoe HARD kun je schieten), strijden om de penaltybokaal (waarbij penalty's worden genomen op de keeper van de zondagselectie). Tussendoor is er voor de jeugd een hapje en drankje. Na afloop zal iedereen met een sportieve herinnering huiswaarts keren!meer »


Ottens Loodgieters sponsort CV ketels bij HSC!

16 mei 15:00  HSC heeft met Ottens loodgieters een mooie sponsordeal gesloten. Ottens gaat op het sportpark de CV ketels vervangen van het clubhuis en de beide douchelocaties.meer »


De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje!

16 mei 9:00  De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje. Het gaat om sponsoren die al erg lang met onze club verbonden zijn! Als club zijn we ontzettend blij met deze vaste kern van sponsoren! Deze keer Bosma & Schuur Assurantiën!meer »


Wetra veld gesloten i.v.m. groot onderhoud.

15 mei 7:30  Vanaf heden is het wetra veld, het veld tegen de parkeerplaats, gesloten wegens groot onderhoud. Er kan dus tot nader bericht niet op getraind en gevoetbald worden!


Afscheid Jan Bootsman als vrijwilliger van vv HSC.

13 mei 20:30  Afgelopen dinsdag heeft de onderhoudsploeg afscheid genomen van Jan Bootsman en zijn vrouw Anneke Bootsman. Na 52 jaar een actieve ‘kraai’ te zijn geweest mag Jan samen met zijn vrouw Anneke een welverdiende stap terug doen! Als club zijn we Jan en Anneke Bootsman daarom ook ontzettend dankbaar voor het vele werk binnen onze vereniging!meer »


Steiger-Meubel Noordbroek heeft bankjes gemaakt voor de lange tafel buiten!

9 mei 12:00  Onze sponsor Steiger-Meubel uit Noordbroek heeft voor HSC nieuwe bankjes gemaakt voor de lange tafel buiten onder de overkapping. Aan deze tafel kunnen straks ongeveer 20 mensen zitten! Via deze weg willen we Steiger-Meubel uit Noordbroek hier dan ook heel erg voor bedanken!meer »


HSC feliciteert Henk Hateboer met 25 jaar op Theater Café ‘t Pierement!

9 mei 11:30  De sponsorcommissie ging gister langs bij Henk Hateboer van Theater Café ‘t Pierement in Sappemeer. Henk viert dit jaar zijn 25e jaar op het café en is ongeveer net zo lang sponsor van onze club! Reden genoeg voor onze sponsorcommissie om Hateboer te feliciteren met deze mijlpaal!meer »


Zomerchallenge bij L.T.C. NOHN speciaal aanbod voor leden van HSC!

9 mei 10:15  L.T.C. NOHN biedt leden van HSC en leden van de vrienden van HSC vanaf nu de mogelijkheid om in de zomermaanden te kunnen tennissen en heeft daarom een speciale zomerchallenge-lidmaatschap voor onze leden opgesteld. Wat houdt de zomerchallenge in? Dit houdt in dat je een lidmaatschap hebt voor de maanden juni/juli/augustus/. Dit lidmaatschap bedraagt €30,- voor leden van HSC. Hiermee kun je in deze maanden onbeperkt tennissen. Wanneer je gebruik wilt maken van deze mooie aanbieding kun je daarvoor een sleutel aanvragen bij de secretaris van L.T.C. NOHN, tegen een betaling van €15,- borg.meer »


De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje!

8 mei 15:15  De sponsorcommissie zet enkele ‘vaste’ sponsoren in het zonnetje. Het gaat om sponsoren die al erg lang met onze club verbonden zijn! Als club zijn we ontzettend blij met deze vaste kern van sponsoren! Deze keer Jopie Jong!meer »


Informatie voor alle jeugdleden!!!

8 mei 15:00  Informatie (nieuw) voetbalseizoen 2021/2022 Aan alle jeugdleden, Vanaf maandag 17 mei starten we met de training in de nieuwe samenstelling voor het komende voetbalseizoen. In het schema hieronder staat welke geboortejaartal wanneer training heeft. In die periode zal in samenspraak met de trainers bekeken worden welke teams er geformeerd gaan worden en wie in welk team komt te voetballen. Ook eventuele dispensatie mogelijkheden of tussen teams zoals Jo-10/Jo-12/een meidenteam worden hierin mee genomen. Uiterlijk 12 juni worden de teamindelingen dan bekend gemaakt.meer »


Softbalclinic met Cobus Oosting bij HSC zeer geslaagd!

7 mei 17:30  Vandaag was er een softbalclinic bij vv HSC door Dino softbal onder leiding van Cobus Oosting. Er deden ongeveer 20 kinderen mee! meer »


Wandeling voor leden ‘vrienden van HSC’!

5 mei 15:30  Beste Vrienden en Vriendinnen van v.v. H.S.C., De vrienden van HSC worden weer actief! Er staat een wandeling door historisch Sappemeer op het programma op zaterdag 29 mei 2021!meer »


Pine Design Wonen Zuidlaren nieuwe bordsponsor met 4 borden!

4 mei 19:30  Pine Design Wonen Zuidlaren wordt bordsponsor bij vv HSC met maar liefst vier borden! Op de foto ondertekend Pascal Oosterhof van Pine Design Wonen het sponsorcontract in het bijzijn van Koos Galdermans van de sponsorcommissie. vv HSC en Pine Design Wonen kijken beiden erg uit naar de toekomstige samenwerking!meer »


Sponsor Hotel Faber bestaat 120 jaar!

3 mei 16:45  Hotel Faber bestaat 120 jaar! Reden genoeg om onze sponsor hiervoor in het zonnetje te zetten! Namens vv HSC ging Koos Galdermans vandaag bij Frank Faber langs om hem te feliciteren met deze mooie mijlpaal! meer »


vv HSC gaat voor 7 jaar een kledingdeal met Robey aan!

2 mei 11:15  vv HSC gaat vanaf komend seizoen met Robey kleding spelen en is met Robey een 7-jarige deal overeengekomen! De gehele vereniging van jong tot oud zal vanaf komend seizoen door Robey in nieuwe tenues worden gestoken! Dit geeft de vereniging een enorme uniforme uitstraling! “Hier kunnen we met elkaar enorm trots op zijn!” aldus voorzitter Nijland.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!