18e Bosma & Schuur jeugdtoernooi zeer geslaagd!

29 augustus 2021 19:45


Afgelopen zaterdag en zondag heeft voor de 18e keer het Bosma & Schuur jeugdtoernooi plaatsgevonden bij HSC. Tijdens twee prachtige voetbaldagen met veel mooie en spannende wedstrijden hebben de vele toeschouwers kunnen genieten van dit prachtige jeugdtoernooi.

Op zaterdag waren het bij de profs de talenten in de categorieen JO10 en JO11 die vol passie streden om de toernooiwinst. Ondanks sterke tegenstand van SC Heerenveen, SC Cambuur en FC Emmen, was het uiteindelijk favoriet Ajax dat terecht met beide kampioensbekers terug ging naar Amsterdam.

Bij de amateurs voetbalden de JO11 en de JO13 om de prijzen. Na een spannende finale bij de JO13 kroonde Helpman zich daar na strafschoppen tot toernooiwinnaar. Be Quick bleek aan het einde van de dag de sterkste bij de JO11.

 

Zondag voetbalden liefst 13 profteams verdeeld over de JO9 en JO12 schitterende wedstrijden. Hierbij lieten de voetballers het publiek, dat in grote getale was gekomen, genieten van mooie acties. Hofleverancier Ajax was in de categorie JO9 oppermachtig en pakte zowel de eerste als tweede prijs. Bij de JO12 zorgde Heerenveen voor de grote verrassing. Zij werden na een spannende finale onderling eerste en tweede in deze categorie.

Bij de amateurs kroonde Helpman zich ongeslagen tot winnaar van het toernooi. De JO9 toonde zich in een sterk deelnemersveld de beste door in de finale Velocitas te verslaan.

 

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagd en succesvol toernooi. Beide dagen hebben de vele toeschouwers en alle voetbaltalenten onder relatief droge weersomstandigheden kunnen genieten van dit fantastische toernooi. Volgend jaar zal dit uniek jeugdtoernooi dan ook wederom worden georganiseerd door HSC.

Foto's zaterdag 28 augustus
B4871174-95B8-4575-A3D3-A302A98D4D17.jpeg

Foto’s zondag 29 augustus
_Bosma_en_Schuur-zondag.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!