Stemmen op dag van het sportpark Henk Bruins!

7 april 2021 14:45


Beste leden, ouders/verzorgers, sponsoren en supporters,

Noteer alvast 25 juni 2022 in je agenda. Dan organiseren we namelijk samen met LTC NOHN de dag van het sportpark! Maar ook o.a. sportschool Let’s Move en volleybal vereniging Krathos hebben hun medewerking toegezegd! De initiatiefnemers willen graag de inwoners van Sappemeer en omstreken kennis laten maken met sport en bewegen, maar ook thema's gezondheid en cultuur spelen een belangrijke rol. Lees meer via onderstaande link.

Binnen de gemeente Midden-Groningen zijn er meerdere projecten onder de naam “Hart voor Aigenhaid”. De gemeente heeft hier een subsidiepot van 20.000 euro voor vrijgemaakt en door middel van stemmen wordt deze pot verdeeld. We willen jullie dus allemaal vragen om te stemmen. Het stemmen kan van 6 april t/m 19 april.

Kortom stem allemaal en lees meer over dit gezamenlijke initiatief via https://stemvan.midden-groningen.nl/budgets/1/investments/1

Je kunt een account aanmaken via de site om je stem uit te brengen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons via bestuur@vv-hsc.nl .

 

Sportieve groet,

 

De stuurgroep “Dag van het Sportpark Henk Bruins” en bestuur vv HSC.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!