Marianne Timmer wordt ambassadrice voor HSC vrouwenvoetbal!

17 maart 2021 8:30


Marianne Timmer (46) wordt komend seizoen onze ambassadrice voor het vrouwenvoetbal binnen HSC. De voormalig Nederlandse schaatster die drievoudig Olympisch kampioene is wil het vrouwenvoetbal bij HSC een extra impuls geven!

Nadat vorige week bekend werd dat HSC gaat starten met vrouwenvoetbal op de zaterdagmiddag. Is Marianne Timmer bereid gevonden om ambassadrice te worden voor het vrouwenvoetbal bij HSC!

 

Marianne groeide op aan het Achterdiep in Sappemeer-Noord. Vanuit haar toenmalig ouderlijk huis keek ze al op de HSC velden neer. Haar broertje Tinus is jaren bij ons spelend lid geweest en is nu een zeer gewaardeerde sponsor binnen onze vereniging met zijn loodgietersbedrijf.

 

Marianne wil het vrouwenvoetbal bij HSC van een extra stimulans voorzien en ze heeft daarom de rol als ambassadrice op zich genomen. Voetbal is niet alleen een mannensport meer, steeds meer vrouwen en meisjes kiezen voor deze prachtige sport. “HSC wil een goed fundament voor het vrouwenvoetbal neerleggen binnen haar vereniging en hier wil ik graag aan mee helpen!” 

 

Marianne zal o.a. het komende seizoen enkele loop en coördinatie trainingen gaan geven voor onze dames! Fitheid en gezondheid worden steeds belangrijker, met name in dit Corona tijdperk waarin (contact)sporten toch enigszins beperkt uitvoerbaar zijn.

 

We zijn enorm trots dat Marianne haar naam aan HSC wil verbinden. We kijken nu al uit naar komend seizoen waarin het vrouwenvoetbal binnen HSC een enorme boost gaat krijgen!

 

Woensdag 24 maart zal er bij HSC om 19.30 uur een geheel vrijblijvende proeftraining zijn voor (eventueel) nieuwe vrouwen/dames die eens een keer mee willen trainen!  

 

Bestuur HSC

B78CBA0D-D2F8-4AAA-975F-437A7EB7FB67.jpeg
6891E95F-CD80-4A5C-840B-8292121EEC88.png
9815036B-E4D6-43CF-8FF9-B4AD024D75EE.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!