Bestuur benadrukt nogmaals vragen voor de ALV vooraf via de mail in te dienen.

16 maart 2021 19:30

Het bestuur wil nogmaals benadrukken dat het zeer wenselijk is om vragen vooraf in te dienen. De ALV zal volgende week dinsdag online plaatsvinden en zal anders zijn dan op de gebruikelijke wijze in het clubhuis.

Er is in het programma "teams" waarin de ALV gaat plaatsvinden maar tijd voor 1,5 uur. Hierin is het met name de bedoeling dat het bestuur haar kant van het verhaal ventileert aangezien de tijd krap is. Uiteraard begrijpen we dat er eventueel vragen kunnen ontstaan naar aanleiding van ons verhaal. Deze kunnen tijdens de rondvraag gesteld worden. Eventuele makkelijke vragen zullen we kort en snel beantwoorden. De moeilijkere en complexere vragen zullen we per mail of telefonisch afhandelen.

We hopen op een ieder zijn of haar begrip en zien u graag dinsdag 23 maart om 19.30 uur in onze online Algemene Leden Vergadering.

Vragen kunnen worden gesteld via bestuur@vv-hsc.nl