HSC gaat komend seizoen starten met vrouwenvoetbal en recreatief zaterdagmiddag voetbal.

10 maart 2021 15:00

Voetbalvereniging HSC gaat komend seizoen starten met vrouwenvoetbal en recreatief zaterdagmiddag voetbal voor senioren. HSC wil een grote familieclub zijn waarbij iedereen zich thuis voelt en daarbij past het om voetbal voor een zo gróót mogelijke doelgroep aan te bieden. HSC heeft zowel met vrouwenvoetbal als met zaterdag voetbal een mooi verleden. Het vrouwenvoetbal is de laatste jaren zeer sterk in opmars met name door de fantastische prestaties van onze oranje leeuwinnen! HSC wil de komende jaren een stevige basis neerzetten om het vrouwenvoetbal binnen onze vereniging te laten groeien! Ook het zaterdagvoetbal is al enige tijd punt van discussie binnen de vereniging. We willen komend seizoen gaan starten met in ieder geval één recreatief elftal. We willen op de zondag juist prestatiegericht blijven en streven naar het hoogst haalbare!

Na enige oriënterende gesprekken met zowel de dames als met jongens/mannen zijn er al dusdanig zoveel aanmeldingen dat beide categorieën doorgang kunnen vinden! Veel oude leden van HSC spelen nu bij andere verenigingen in de regio, omdat bij HSC niet de mogelijkheid (meer) was om bij de dames of op de zaterdag te voetballen. We merken dat deze voetbalsters en voetballers graag terug willen komen!

Hierdoor hebben we woensdag 24 maart een proeftraining om 19.30 uur! Deze training is zowel voor de dames als voor de mannen voor de zaterdag. Geïnteresseerden zijn zeer welkom! Opgave is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd dit kan via bestuur@vv-hsc.nl

Op dit moment spelen de dames zeven tegen zeven en hebben we 30+ elftallen voor de dames. Deze spelen op de vrijdagavond gedurende een bepaalde periode. Deze teams zijn ook opzoek naar versterkingen, omdat enkele speelsters willen doorschuiven naar de zaterdag. De dames in deze elftallen houden van gezelligheid, maar zijn uiteraard ook fanatiek!

Tevens onderzoekt HSC op dit moment nog de mogelijkheid voor G-voetbal binnen onze vereniging. Hier komen we in een later stadium op terug. Ook voor de maatschappelijke betrokkenheid is G-voetbal een mooie toevoeging voor onze club. Wordt vervolgt...

Namens het bestuur,

Hans Nijland