MCSF

KLIK OP POSTER VOOR HET TOERNOOIPROGRAMMA


KLIK HIER VOOR PROGRAMMA JEUGDTOERNOOI

MultiCultureel SoccerFestival bij HSC Sappemeer

SAPPEMEER. Op zaterdag 21 mei vindt het MultiCultureel SoccerFestival plaats. Een dag vol voetbal, lekker eten, gezellig muziek. Dit jaar organiseert Real Panasz het MultiCultureel SoccerFestival voor het eerst bij voetbalvereniging HSC in Sappemeer.

Het MultiCultureel SoccerFestival zal weer garant staan voor hoogstaand voetbal. In verschillende categorieën zullen teams uit het gehele land strijden om de dagwinst. Zoals voorgaande jaren zijn er ook dit jaar weer aparte poules met kruisfinales voor senioren, veteranen 35+ en de oudere jeugd. Daarnaast is er dit jaar voor het eerst ook een toernooi voor de meiden. In alle categorieën zal er 7 tegen 7 gespeeld worden. Zoals de naam al aangeeft zal dit bij alle categorieën weer een sportieve strijd en samensmelting worden tussen verschillende culturen en speelstijlen.

Het MultiCultureel SoccerFestival is zoals reeds gesteld echter niet alleen voor voetbal en voetballers. Het is voor iedereen. Het is meer dan alleen voetbal. Ook dit jaar zullen er dan ook weer meerdere stands zijn met lekker multicultureel eten en zal er de gehele dag gezellige muziek te horen zijn. Tevens is gezorgd voor vertier voor de jongere jeugd die (nog) niet meedoen, in de vorm van onder andere een pannakooi en luchtkussen.

Real Panasz en HSC hopen dan ook dat het Multicultureel SoccerFestival weer een feest wordt waar iedereen van binnen en van buiten de gemeente Hoogezand-Sappemeer plezier aan kan beleven.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!