13--3-2017 vv HSC JO15-1 in het nieuw:
Het team heeft, dankzij de sponsor Kostwinder, een nieuw tenue ontvangen ( zie foto's ).

25-02-2017 Flevo boys JO15-5  - vv HSC JO15-1:

Na een ritje van dik een uur werden we verwelkomd op het prachtige complex van Flevo Boys door mensen van het jeugdbestuur.
Halve finale beker. Verheugd kregen we te horen dat we op het hoofdveld mochten spelen.
Na een aftastende beginfase van beide kanten wisten we grip op de wedstrijd te krijgen. Ballen werden goed ingespeeld, loopacties en splijtende passes vanuit achteruit zorgden voor meer dreiging en resulteerden in wat kleine kansjes.
Na ruim 25 minuten wisten we dan ook te scoren. Na een geweldige pass van Tycho Smith wist Frank Pauwels zich los te spelen van zijn directe tegenstander en wist geplaatst de bal over de keeper van Flevo boys te krijgen, 0-1.
Ondanks wat meer tegenstand bleven we aardig overeind. In de tweede helft drukte Flevo boys meer en meer maar grote kansen bleven uit. Hierdoor kwam er meer ruimte achter de verdediging van Flevo boys maar ondanks snele uitvallen en kansen wisten we niet te scoren. De laatste fase werd een waar bekergevecht. Tegenhouden en hopen op een beslissing via een counter. Maar we konden de wedstrijd over de streep trekken. Finale bereikt.
Trots en onder gejuich van onze fanatieke/meelevende ouders en aanhang verlieten we blij het veld. Na een kleine rondtour over de geweldige organisatie van deze mooie club vertrokken we na een kleine culinaire tussenstop bij de Mac in Joure weer richting Sappemeer. Een mooie dag. Hierbij speciaal dank voor Albert de buschauffeur, uiteraard alle ouders/aanhang. De begeleiding en Harmannus (hoofdtrainer en trainer van HSC B1) voor hun enthousiaste bijdrage. Het was een mooie ervaring. En we zetten alles op alles voor het kampioenschap en de beker.
Fijn weekend.

Geen wedstrijdverslagen gevonden