Datum

5 maart 2016 10:30

Accommodatie

Onbekend

Hoewel er van voorjaar nog niet veel is te merken begon de competitie voor de mannen van F1 weer. De 1e wedstrijd van het seizoen was een uitwedstrijd tegen SC Stadskanaal F4. De lange latten waren door Sven en Huub gelukkig op tijd gewisseld voor voetbalschoenen waardoor we met 7 man (Bram had de latten nog onder) de strijd aangingen.

Het begin van de wedstrijd speelde zicht voornamelijk op onze helft af. Meerdere schoten en hoekschoppen werden, op soms miraculeuze wijze, door keeper Sven allemaal omschadelijk gemaakt. Toch was er vanaf onze kant dreiging. Bijvoorbeeld als Ryan met zijn befaamde rushes naar de goal van de tegenstander spurtte. Hierdoor viel in de 8e minuut ook de 0-1 voorsprong.
De druk van Stadskanaal werd groter waardoor vlak voor rust de (verdiende) 1-1 viel.
Rush van Ryan

De positie van keeper werd in de 2e helft door Thijmen ingevuld. Vrij snel werd, door weer een gevaarlijke hoekschop, de 2-1 door Stadskanaal gemaakt. Even later was het gelukkig de paal die een de 3e treffer in de weg stond. Aan de andere kant van het veld stond de paal ook precies in de baan van het schot. Pech. Vlak voor tijd was het gespeeld na de 3e treffer voor Stadskanaal.

De kop is er af. Komende week (hopelijk) gewoon weer volle bak trainen en klaarstomen voor de thuiswedstrijd tegen Musselkanaal!

Mooiste moment was wellicht een oudere man die na de wedstrijd vermeldde dat hij had genoten van onze (jonge) jongens en dat ze "er wel komen".Huub in actie