Officiële ingebruikname van de schuifpoort sportpark Henk Bruins.

10 oktober 2021 7:30

Afgelopen vrijdag werd de nieuwe schuifpoort officieel in gebruik genomen.
Bij de gebruikers van het sportpark Henk Bruins (tennisvereniging NOHN en voetbalvereniging HSC) bestond al langer de wens om in de late avonduren en met name de nachtelijke uren het sportpark af te kunnen sluiten voor onbevoegden.

Met de vestiging van een zonnepark van Technique Solaire Nederland B.V. naast het sportpark Henk Bruins kwam de realisatie van een poort in een stroomversnelling, dankzij een financiële bijdrage van het zonnepark. Hiermee laat de directie van het zonnepark ook haar maatschappelijke betrokkenheid zien door samen te werken met beide sportverenigingen en de gemeente Midden-Groningen. De gemeente Midden-Groningen nam ook haar verantwoordelijkheid en wilde ook een deel van de aanschafkosten voor haar rekening nemen. NOHN en HSC zorgden met elk een eigen bijdrage dat de poort definitief kon worden aangeschaft.

Op de foto staat de directeur van Technique Solaire Nederland B.V. , Dick Teunis met de directie uit Frankrijk samen met initiatiefnemer Koos Galdermans namens NOHN en HSC.

7AF96E80-CA8E-4DE7-9B78-E9F101124E0C.jpeg