Update Robey kleding.

4 september 2021 12:45

Beste leden, trainers en begeleiders,

Eind vorig seizoen hebben wij in Robey een nieuwe kleding leverancier gevonden. Ieder team zal hiervoor een nieuw tenue krijgen van Robey. Dit houdt in een shirt, een broekje en kousen. Tevens zullen enkele teams van nieuwe hesjes worden voorzien. Hiervoor hebben wij als bestuur €10,- euro gevraagd aan onze leden om zodoende de gehele vereniging in 1x in de nieuwe Robey tenues te kunnen en laten spelen. Door omstandigheden is het Robey nog niet gelukt om de nieuwe tenues voor het nieuwe seizoen te leveren. Dit is jammer, maar wij beseffen ook dat het voor hun veel werk is. Wij hebben uiteraard contact gehad met de mensen van Robey en zij verwachten dat de kleding ergens deze maand geleverd gaat worden. Dan zal Sport-Inn Midden-Groningen deze zo snel als mogelijk bedrukken om het daarna uit te leveren naar onze vereniging. We vragen daarom aan iedereen nog even geduld.

Namens bestuur vv HSC.