Nieuwe indeling jeugd seizoen 2021-2022

12 juni 2021 20:00

Aan alle ouders/verzorgers jeugdspelers vv HSC,

Betreft: update indelingen nieuwe teams

Vanaf half mei zijn we gestart met het trainen in nieuwe samenstellingen om tot een teamindeling te komen voorseizoen 2021/2022. Als vereniging hebben wij samen met de trainers de balans opgemaakt van de huidige situatie. Bij onze jongste jeugd vanaf de JO-8 tot de JO-12 kunnen we melden dat er een indeling is gemaakt. Bij de jeugd vanaf JO-13 is ons dit deels gelukt, dit heeft er mee te maken dat wij als vereniging nog steeds nieuwe aanwas van jeugdspelers krijgen. We zouden er nu voor kunnen kiezen om een indeling te plaatsen met als gevolg dat een aantal spelers eventueel dispensatie of vervroegd over zou moeten gaan om tot juiste aantallen te komen. De aantallen bij de JO-13 (31), MO-13(11), JO-15(20) & JO-17 (24) zijn dusdanig dat op het moment er een nieuw lid bij komt er een veranderde situatie ontstaat waardoor er opnieuw geschoven moet worden met jeugdspelers. Dit zouden wij als zeer onprettig kunnen ervaren voor onze jeugdspelers. Daarom hebben we besloten om de indeling vanaf de JO-13 actueel te maken als de regio cup ten einde is. Ook voor de JO-7 komt op een later moment een indeling.

De volgende stap is dat er trainers aan de desbetreffende teams worden toegevoegd. De verwachting is dat komende week dit wordt gerealiseerd. De trainingen in de huidige vorm gaan nog door tot donderdag 1 juli.

Met vriendelijke groet,

Het jeugdbestuur,