Corona-update m.b.t. onze vereniging.

6 juni 2021 8:00


Sinds zaterdag 5 juni zijn er gelukkig weer versoepeling van kracht! Dit betekend voor onze vereniging ook een aantal wijzigingen. Echter willen we iedereen op het hart blijven drukken om zich nog even aan deze geldende regels te blijven houden! We zijn er bijna, het einde komt inzicht en hopelijk kunnen we vanaf het nieuwe seizoen weer helemaal ‘normaal’ doen zonder beperkingen! Houd dus zolang als nodig de RIVM veiligheids- en hygiëneregels in acht! Denk om jezelf én om een ander!

Begeleiding uitteams • Voor bezoekende clubs (t/m JO17) geldt dat de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding vallen. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd op ons sportpark.

Thuiswedstrijden • Als kinderen sporten op de eigen accommodatie dan vallen de chauffeurs niet onder de teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken naar de training/wedstrijd.

Gebruik clubgebouw • Er geldt een maximum van 50 bezoekers voor het terras, binnen geldt een maximum van 20 bezoekers. Zelfbediening is niet mogelijk. Aan de tafel mogen maximaal 4 personen zitten. Registratie binnen en buiten op het terras is verplicht. Draag binnen een mondkapje (behalve als je aan tafel zit).

Gebruik kleedkamers • Alle kleedkamers en douches van de accommodatie zijn opengesteld. De kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor spelers en teambegeleiders.

Drinken in de rust • Voor de teams staat er in de rust drinken klaar. Dit staat bij het loket in het kleedgebouw klaar.


Bestuur v.v. HSC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!