‘Vrienden van HSC’ gaan BBQ op 2 juli!

6 juni 2021 7:45

Het is weer zomer in Nederland, het is weer vroeg licht, vogeltjes fluiten, en de lammetjes staan in de wei. De winterjas kan weer in de kast en we kunnen in de avond weer heerlijk buiten op het terras zitten!

Vrijdag 2 juli gaan we weer z’n allen barbecueën. Deze zomer wordt beter, leuker, sportiever en gezelliger dan ooit tevoren, ook omdat we weer ‘meer’ mogen en er is EK Voetbal. Een zomerbarbecue met de beste gerechten van slagerij Kuipers uit Sappemeer.
Tijdens de BBQ kan er naar de kwartfinale van het EK voetbal worden gekeken. Er worden twee wedstrijden gespeeld om 18.00 uur en om 21.00 uur, hopelijk zit ons Nederlands elftal bij de laatste acht dat zou helemaal geweldig zijn!

Datum: Vrijdag 2 juli Vanaf: 18:00 uur
Locatie: Clubhuis het Kraaiennest v.v. HSC
De BBQ wordt aangeboden door het Vrienden bestuur v.v. HSC, alle dranken zijn voor
eigenrekening met een vaste consumptiemunt prijs van € 1,50