Zomerchallenge bij L.T.C. NOHN speciaal aanbod voor leden van HSC!

9 mei 2021 10:15

L.T.C. NOHN biedt leden van HSC en leden van de vrienden van HSC vanaf nu de mogelijkheid om in de zomermaanden te kunnen tennissen en heeft daarom een speciale zomerchallenge-lidmaatschap voor onze leden opgesteld.

Wat houdt de zomerchallenge in?

Dit houdt in dat je een lidmaatschap hebt voor de maanden juni/juli/augustus/. Dit lidmaatschap bedraagt €30,- voor leden van HSC. Hiermee kun je in deze maanden onbeperkt tennissen.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze mooie aanbieding kun je daarvoor een sleutel aanvragen bij de secretaris van L.T.C. NOHN, tegen een betaling van €15,- borg.

Er is ook de mogelijkheid om lessen te nemen tijdens deze 3 maanden, maar dat is afhankelijk van het aantal liefhebbers voor de lessen. Deze mogelijkheid is aan te geven via secretaris@nohn.nl er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden.

Voor eventuele vragen, neem gerust contact op met Jeroen Gotlieb, secretaris van L.T.C. NOHN via secretaris@nohn.nl of via telefoonnummer 06-27006260.

Inschrijfformulier NOHN zomerchallenge 2021

Namens de besturen van de v.v. HSC en L.T.C. NOHN willen we de liefhebbers alvast veel tennisplezier toewensen deze zomer!

Met sportieve groet,

Bestuur HSC en L.T.C. NOHN