Wandeling voor leden ‘vrienden van HSC’!

5 mei 2021 15:30

Beste Vrienden en Vriendinnen van v.v. H.S.C.,
De vrienden van HSC worden weer actief! Er staat een wandeling door historisch Sappemeer op het programma op zaterdag 29 mei 2021!

Historische Vrienden Wandeling Sap’meer is Aans!

Datum: 29 mei 2021

Ontvangst: 14.00 uur

- Ontvangst bij ons clubhuis het Kraaiennest Sportpark Henk Bruins, hier is een ontvangst met koffie, koek en cake.

• - 14.45 uur. Starten met wandeling in groepen via de Rijksweg, via de Slochterstraat richting oude HBS. Hier een korte stop met een toelichting.
  •
  • - Vervolgens richting Koepelkerk. Hier een korte stop en toelichting.
  •
  • - Vervolgens richting het historische scheepswerf Wolthuis. Met de groep op de foto op 't Hoogholtje. Een korte rondleiding met een glaasje Sappemeester Jutter.

- Vervolgens via Borgercompagniesterstraat richting Borg Welgelegen. Hier korte stop met toelichting.

- Via fietspad bij Vosholen richting de Kleinemeersterstraat, over het spoor linksaf door de Middenstraat en daarna via het Rooms-laantje naar de Rooms-katholieke Sint Willibrordus kerk. Hier een korte stop met een kleine toelichting.

- Via de Noorderstraat richting het Oude Hotel Struve ( nu JUMBO). Hier een korte stop met toelichting.

- Via het schoollaantje en het Margrietpark terug naar het Sportpark Henk Bruins. In het clubhuis het Kraaiennest wordt de historische wandeltocht afgesloten met een borrel en een bittergarnituur.

Een Ieder voor zich graag een mondkapje meenemen i.v.m. het door historische gebouwen lopen.

Graag doorgeven of je wel/niet komt voor zaterdag 22 mei 2021 aan Harry Tepper, harry.tepper@home.nl