BMN Bouwmaterialen, van der Span & SSPB Praktijkcentrum Bouw Sappemeer sponsoren nieuw entreegebouw!

18 april 2021 8:00


BMN Bouwmaterialen, installatiebedrijf van der Span & SSPB Praktijkcentrum Bouw Sappemeer sponsoren nieuw entreegebouw bij v.v. HSC!

Voetbalvereniging HSC uit Sappemeer en haar co-sponsoren BMN Bouwmaterialen en
van der Span elektro- en installatietechniek zijn een mooie sponsordeal overeengekomen aangaande een nieuw entreegebouw bij de vereniging. Het nieuwe entreegebouw zal worden geplaatst door leerlingen van het SSPB Praktijkcentrum Bouw gevestigd aan de Middenstraat in Sappemeer. Het ontwerp van het nieuwe entreegebouw is gemaakt door Martin de Bondt van Geveke Bouw BV. 

Dit is voor vv HSC, BMN, van der Span en voor SSPB natuurlijk een prachtig maatschappelijk project! Het huidige entreegebouw bij vv HSC, wat veel voor de kaartverkoop gebruikt wordt, is aan vervanging toe.
BMN Bouwmaterialen, van der Span en SSPB wilden graag de club in deze wens en straks nieuwe voorziening voorzien! Zeker ook omdat HSC de laatste jaren steeds meer doet op maatschappelijk gebied! BMN en van der Span willen hieraan dan ook graag hun naam verbinden.

vv HSC is BMN Bouwmaterialen, van der Span en SSPB Praktijkcentrum Bouw erg dankbaar voor deze geste! Alle partijen zien het project enthousiast tegemoet en kijken uit naar de toekomstige samenwerking!

https://www.bmn.nl/

https://www.vdspan.nl/

https://www.sspbgroningen.nl/

98A3BC61-1570-4B8A-AE94-18E39A07DCD6.jpeg

 

8F74FB4B-2D9F-4937-B6E2-DE676322014A.jpeg

Op de foto vlnr:

Chris Nijborg (BMN), Eddy Schreijer (SSPB), Koos Galdermans (vv HSC) Harnold Wieringa (BMN), Koert Vermeulen (SSPB).

Op de foto ontbreken van der Span en ontwerper Martin de Bondt

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!