Samenvatting online algemene ledenvergadering 23 maart 2021.

24 maart 2021 16:00


Gisteravond is in de online algemene ledenvergadering goedkeuring gegeven aan de bestuursleden zoals die ook op papier stonden. Dit betekend dat Hans Nijland nu officieel voorzitter is van onze vereniging! "Ik ben er enorm trots op om voorzitter van HSC te zijn!" zegt Hans Nijland. Ook de andere bestuursleden werden in hun functie aangesteld. Hierdoor bestaat het hoofdbestuur vanaf nu uit 9 personen.

Te noemen:

Hans Nijland          (Voorzitter)

Marieke Duurkens (Secretaris)

Johan Zuidema     (Penningmeester)

Bert Janssen         (Horeca & Evenementen)

Paul Hegeman      (Communicatie & PR)

Jan-Willem Harms (Sponsorzaken)

Henk Vegter          (Technische Zaken)

Jarno Nienhuis      (Jeugdzaken)

Erwin Bloeming     (Algemene Zaken)

 

Kascommissie

De kascommissie bestaande uit Johan Boelmans en Jacob Watermulder hebben thuis bij Henk Vegter alle financiële stukken ingezien. De invloed van Corona was duidelijk merkbaar in de omzet van de kantine. Ook zegt de kascommissie dat er nog een aantal grote investeringen aankomen waar rekening mee gehouden moet worden. Bijvoorbeeld een nieuwe ketel onder de tribune. Verder wilde de kascommissie graag zien wat het Bosma & Schuur toernooi oplevert. 

Tevens complimenteerde de kascommissie Vegter & Boskamp voor hun harde en gedegen werk.

 

Verkiezing kascommissie

Johan Boelmans en Jacob Watermuder zaten in deze commissie met Harry Meijer als reserve lid. Johan als langst zittende is daardoor uittredend lid. Dit betekend dat Harry Meijer doorschuift en komend jaar met Jacob Watermulder de kascommissie completeert. Hierdoor was er een nieuwe reserve nodig en Niek Swart bood zich aan om deze functie op zich te nemen. 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!