Henk Blijham wordt technisch jeugdcoördinator bij HSC!

21 maart 2021 9:30


Henk Blijham wordt vanaf 1 april de technisch jeugdcoördinator bij HSC. Henk Blijham ondertekende bij HSC een contract voor één seizoen. Henk is geen onbekende voor onze vereniging hij speelde o.a. een gedeelte van zijn jeugd bij onze vereniging en was tot vorig seizoen onze hoofdtrainer. Dit seizoen is Henk tevens werkzaam als hoofdtrainer van ZNC uit Zuidbroek. Hij zal deze baan gaan combineren met het technisch jeugdcoördinatorschap bij HSC.

HSC en ook Henk zelf kijken uit naar de hernieuwde samenwerking en hopen zodoende onze jeugdafdeling van meer structuur te voorzien en hierdoor onze jeugd naar een hoger niveau te tillen.


"Met trots start ik komende maand als hoofd jeugdopleidingen bij onze club. Ik vind het ontzettend leuk om mij bezig te houden met  jeugdvoetbal. Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan om het beleidsplan verder vorm te geven alsmede de uitvoering hiervan. Uiteindelijk zal het kader en met name onze jeugdvoetballers hiervan profijt gaan hebben. Ook zelf weet ik als geen ander hoe leuk en belangrijk het is om onze jongste jeugdleden te stimuleren en te helpen bij hun voetbalontwikkeling. Ik hoop een ieder snel te zien op ons sportpark."

We wensen Henk namens het jeugd en hoofdbestuur veel succes met zijn nieuwe functie en hopen op een prettige en mooie samenwerking.

 

E1858278-4C03-49BA-AFE0-6DC85BBF2DE7.jpeg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!