Zaterdag 15 juni FINALE! HSC 1 - Damacota 1

13 juni 2024 11:15

Het seizoen krijgt nog een extra toetje en wel tegen Damacota uit Nieuwe Pekela.
De winnaar van deze wedstrijd speelt komend seizoen in de vierde klasse!

Na de overtuigende winst afgelopen zaterdag (6-1 tegen De Wâlde) gaan de mannen van trainers Rieks en Pekelder vol goede moed richting deze kraker.

Tegenstander Damacota eindigde het afgelopen seizoen als nummer 3 in de 5e klasse F en zet met 9 overwinningen uit de laatste 10 wedstrijden (doelsaldo 40-15) een sterke reeks neer.

Maar wij zijn HSC! Met dezelfde positiviteit en intensiteit als afgelopen zaterdag leggen wij iedereen over de knie, dus mouwen omhoog en gáán!

HSC vóóruit! HUP WIJ!!

Deze wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van ASVB te Blijham en staat onder leiding van scheidsrechter Mustafa.

2b.jpg