Familiedag met voetbaltoernooi en BBQ op zaterdag 8 juni!

30 april 2024 18:00

Aan alle vrijwilligers, leden en hun familie van vv HSC,

Met een voetbaltoernooi en een barbeque willen we het voetbalseizoen 2023-2024 met alle spelers, leden, vrijwilligers en hun familie afsluiten.

Zaterdag 8 juni is gekozen voor dit grote festijn. We starten om 15:00 uur met het voetbaltoernooi en vanaf +/-18.00 uur gaan we barbecueën.

Geef je met een team op voor de voetbaltoernooi. Een team bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 6.
Het meedoen aan het voetbaltoernooi is gratis. Voor het beste team is er een mooie prijs te winnen!

De barbecue kost € 12,50 per persoon, vanaf 10 jaar. Kinderen tot en met 9 jaar betalen €2,50 per persoon. Voor de vrijwilligers van v.v. HSC wordt dit bedrag door de vereniging betaald. Hun familieleden die meedoen betalen wel.

Geef je op voor het voetbaltoernooi en/of barbecue. Als je niet mee wilt doen aan het voetbaltoernooi kun je, je ook alleen opgeven voor de barbecue.

Maak snel een team en geef je op: uiterlijk voor zaterdag 1 juni.
Opgave kan via: [email protected]

Opgave formulier voetbal-bbq vrijwilligers 2024.docx