HSC JO17-1 pakt kampioenschap in bloedstollende wedstrijd!

9 december 2023 21:15

Vandaag werd onze HSC JO17-1 in eigen huis kampioen! Het moest winnen van Veendam 1894 en dat ging nog niet zo eenvoudig. In de rust keken de kraaien nog tegen een 0-1 achterstand aan en dus moesten ze in de tweede helft flink aan de bak om het kampioenschap veilig te kunnen stellen. Een bloedstollende 2e helft volgde waarin het heel spannend werd en HSC het uiteindelijk lukte om met een 3-2 overwinning van het veld te stappen. Het kampioenschap was een feit en dit is dan ook groots gevierd op ons sportpark met fakkels en festiviteiten in het clubhuis! Wij feliciteren alle spelers en begeleiding dan ook van harte met het behaalde kampioenschap!

IMG_9483.jpeg

IMG_9484.jpeg