Informatie met betrekking tot ons clubhuis.

18 september 2023 19:00

Warntje en Christa Brugge hebben na vele jaren dienst in het clubhuis besloten hun taken begin dit seizoen neer te leggen. Na een korte zoektocht van het bestuur is er gelukkig vervanging gekomen voor deze essentiële functie binnen de vereniging. Dineke ten Cate - Roffel en Harry Meijer zullen de taken overnemen. We danken Warntje en Christa voor hun vele jaren trouwe dienst voor ons mooie cluppie en zullen tijdens de eerst volgende ALV officieel afscheid van hun nemen. Uiteraard willen we ook Dineke en Harry veel succes wensen!