Facebook Toestaan Niet toestaan

HSC JO17-1 is kampioen!

19 december 2021 9:15

Op zaterdag 18 december werd het kampioenschap van onze JO 17-1 veilig gesteld door een 1-6 overwinning op GRC Groningen JO17-2.

GRC Groningen JO17-2 1-6 HSC JO17-1 ⚽️

Assistent-scheidsrechter: Aalf

Winnen of gelijkspelen, dat was vooraf de opdracht. Tegen de nummer één na laatst moest dat maar even gebeuren. Ik kan jullie vertellen dat het alles behalve makkelijk ging. GRC Groningen had wat spelers geleend, die best goed konden voetballen. De eerste 20 minuten was HSC alles behalve beter en hadden we het flink lastig met de behendige spelers van GRC Groningen. Gelukkig hielden we achterin stand en begonnen we zelf wat kansen te creëren. Marvin en Jesse zorgden ervoor dat we gingen rusten met een 0-2 voorsprong.

In de rust een paar dingen omgegooid en we begonnen een stuk beter aan de 2e helft. Ondanks de tegengoal bij een 0-3 voorsprong, kwamen we geen moment in de problemen. We konden nog verder uitlopen tot een uiteindelijke 1-6 eindstand. Door onder andere een paar fantastische afstandsschoten. Het kampioenschap was hiermee in de tas en het feest kon beginnen.

Na wat champagne en een foto op het veld, barste het feest in de kleedkamer pas echt los. Toen iedereen weer droog in de auto zat, konden we koers zetten naar Demian zijn huis. Hier konden we bij onze sponsor het kampioenschap vieren en stond onze kampioenstaart op ons te wachten. Na het eten kreeg iedereen een persoonlijke speech van de trainer.

De trainer is namelijk best wel trots op zijn ploeg. De doelstellingen van het seizoen zijn behaald en we zijn ook nog eens kampioen geworden. We kunnen met een heerlijk gevoel de winterstop in en kijken vol vertrouwen uit naar de 2e seizoenshelft!