Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs nieuwe bordsponsor bij vv HSC!

28 november 2021 15:30


Makelaars & taxateurs Brandsma | De Jong uit Hoogezand is de komende 3 jaar bordsponsor bij HSC geworden. We heten Bram Heslinga en zijn bedrijf van harte welkom bij onze prachtige club en we kijken beide uit naar een goede samenwerking de komende jaren.

Brandsma De Jong makelaars & taxateurs is ontstaan uit Makelaardij Brandsma, één van de bedrijven die door Marten Brandsma uit een echt familiebedrijf is opgebouwd. Het familiebedrijf is oorspronkelijk in Ezinge en omgeving door diens vader gesticht als Assurantiekantoor en is zich pas op andere markten - zoals de makelaardij - gaan richten toen het was overgegaan van vader op zoon. Op dat moment had men het bedrijf ook al verplaatst naar Wagenborgen, waarna het omstreeks 1990 in het stadscentrum van Delfzijl neerstreek. Inmiddels zijn wij sinds de zomer van 2017 gevestigd in de Centrumkerk te Delfzijl, van waaruit wij ons nog steeds met ons team richten op alle onderdelen van de vastgoedmarkt. U kunt bij ons terecht voor aan- of verkoop van uw woning, maar ook voor verhuur en taxaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard beperkt ons werkgebied zich niet tot de regio Delfzijl. Sinds 2017 kent ons kantoor ook vestigingen in Hoogezand en Uithuizermeeden, waardoor we u van ‘Zoutkamp tot Veendam’ alsmede in de gemeente Oldambt uitstekend kunnen bedienen. We hechten hierbij erg aan lokale bekend- en betrokkenheid, waardoor bijvoorbeeld al onze medewerkers zelf woonachtig zijn in  het werkgebied van het betreffende kantoor. Hierdoor kennen we onze opdrachtgevers en hun woonomgeving op ons duimpje, wat ons in de dagelijkse praktijk veel voordelen oplevert. Daarnaast tonen we met grote regelmaat onze maatschappelijke betrokkenheid bij de regio door de ondersteuning van diverse - sportieve - initiatieven in onze werkgebieden die de leefbaarheid vergroten.

Onze dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor:https://www.brandsmadejong.nl/

244CC5E8-7BAA-47CC-8ED6-79517B3F728D.jpeg

D8E4D4BA-8F2D-40E8-847B-184AB8F8B4FA1.jpg
EA130C70-7DA9-4ADC-A0EE-313983411B3C.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!