Coronaregels bij HSC op een rij.

15 november 2021 19:45

Nog even de Coronaregels bij HSC op een rij. Deze regels gelden vanaf zaterdag 13 november en zullen in ieder geval duren tot zaterdag 4 december. Begin december zal het bestuur met een nieuwe update komen. Uiteraard hopen we dan dat de Corona besmettingen aan het dalen zijn. En dat we positievere berichten kunnen melden. De gezondheid van iedereen staat bij ons voorop!

1. Geen publiek welkom op het sportpark.
2. Geen ouders/verzorgers op het sportpark (kind afzetten en ophalen bij de poort)
3. Alleen trainers/begeleiders, vrijwilligers en chauffeurs van minderjarige spelers van bezoekende verenigingen hebben toegang tot het sportpark.
4. Kantine blijft in ieder geval gesloten tot en met 4 december.
5. Training/Wedstrijd klaar? Verlaat zo snel als mogelijk het sportpark.

Het bestuur beraad zich zoals eerder gemeld begin december over deze regels. Het zal de persconferentie van vermoedelijk 3 december afwachten. Hopelijk is het voor iedereen voor zover eerst duidelijk.

Het bestuur.

_HSC-2a.jpg